Admiraliteitskade 62–73

  • Status beschikbaar
  • Adres Admiraliteitskade 62–73
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 175,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    1.750 m2
    In units vanaf 500 m2

Informatie

BETREFT
De Admiraal, gelegen op de grens van de binnenstad en het karakteristieke Kralingen, is gebouwd in 2003 naar het ontwerp van Frits van Dongen van Architecten Cie. De Admiraal, dat bijna een compleet bouwblok beslaat, vormt de overgang tussen de historische bebouwing en de gerealiseerde grootschalige woon- en bedrijfsgebouwen uit de wederopbouw en de jaren negentig. Vanuit het gebouw is een mooi uitzicht op de stadshaven Boerengat.

De Hoofdentree en algemene restauratieve voorziening met dakterras op de 9e verdieping worden volledig gerenoveerd en ingericht

In totaal is ca. 1.750 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. Circa 500 m² op de 3e verdieping en circa 1.250 m² op de 11e verdieping.

LIGGING
Gebouw De Admiraal is gelegen aan de Admiraliteitskade en kijkt over het Boerengat in de deelgemeente Kralingen te Rotterdam. De Admiraliteitskade is direct verbonden met de binnenstad van Rotterdam en goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

OPPERVLAKTE EN INDELING
3e verdieping: ca. 494 m² kantoorruimte (Admiraliteitskade 73).
11e verdieping: ca. 1.250 m² kantoorruimte (Admiraliteitskade 62).

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is in zeer goede staat en onder andere voorzien van:
– Scheidingswanden;
– Liften;
– Vloerafwerking;
– Verwarming;
– Alarmsysteem;
– Eigen sanitaire voorzieningen;
– Kabelgoten voorzien van elektriciteit-, data- en telefoonaansluitingen;
– Modern systeemplafond voorzien van mechanische ventilatie;
– Intercomsysteem;
– Vernieuwde algemene entree.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Vanaf de Ring Rotterdam A16 (richting Breda en Antwerpen) afslag Centrum is de Admiraliteitskade binnen enkele autominuten bereikbaar. Ook vanaf de Ring Rotterdam A20 is de locatie gemakkelijk te bereiken. De Admiraliteitskade biedt tevens een zeer goede ontsluiting naar Rotterdam – Centrum.
MET HET OPENBAAR VERVOER
De verscheidenheid aan openbaar vervoer in de directe omgeving is zeer goed te noemen. Op loopafstand bevinden zich tramlijnen 21 en 24, ook zijn (intercity)trein- en metrostation Blaak en metrostation Oostplein (lijnen A/B/C) op loopafstand gelegen. Tevens kan men gebruik maken van de nabij gelegen bushaltes (lijn B4 en B5).

PARKEREN
In overleg zijn er parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage beschikbaar. Betaald parkeren is mogelijk op de openbare weg. Eventueel is het mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen bij het Parkeerbedrijf Rotterdam.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte 3e verdieping: € 165,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW;
Kantoorruimte 11e verdieping: € 175,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW;
Parkeerplaatsen: € 1.750,- per jaar exclusief BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Met betrekking tot de 11e verdieping is huurder €45,- per m² per jaar als voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.
Met betrekking tot de 3e verdieping bedraagt het voorschot servicekosten €35,- per m² per jaar.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende huurperioden van 5 jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Rogier van Wijngaarden

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanwijngaarden@briq.nl

Vergelijkbare objecten