Adriaen van der Doeslaan 313

  • Status beschikbaar
  • Adres Adriaen van der Doeslaan 313
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 16.200,-
  • Oppervlakte
    70 m2

Informatie

Zeer representatieve winkelruimte van in totaal ca. 69,5 m² gelegen op de begane grond in gebouw Olympus, plaatselijk bekend als Adriaen van der Doeslaan 313-315 te Rotterdam. De winkelruimte is gelegen tegenover winkelcentrum Bergsteyn, waar onder andere Albert Heijn, Bruna, Etos, De Hypotheker, New Fysic en Gall & Gall zijn gevestigd.

In de dorpskern van Rotterdam-Hillegersberg zijn veel verschillende branches vertegenwoordigd, in omvang wordt een groot deel van het aanbod bepaald door dagelijkse artikelen welke worden aangevuld met niet-dagelijks aanbod. Vele bekende en erkende retailers zijn er gevestigd, zoals Pauw, Van den Assem, Superdry, Repeat, RiverWoods, Simon Levelt, Douglas, Rituals, J.C. Hair, Steppin’ Out, Weleda, Leeser, Hema en Blokker.

Tevens zijn er in het winkelgebied diverse horecagelegenheden gevestigd, zoals Gauchos, Facet, Abrazzo, Mendoza en Restaurant Three.

Locatie:
De concentratie van het dagelijks aanbod is grotendeels gesitueerd aan de Argonautenweg, in Winkelcentrum Bergsteyn. Het aanvullende en niet-dagelijkse aanbod is met name te vinden in de dorpskern.

Bereikbaarheid:
Auto
De winkelruimte is per auto goed bereikbaar. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Midden in het dorp bevindt zich een tramhalte welke een verbinding heeft richting NS Station Rotterdam-Noord en Centraal Station.

Oppervlakte:
– Begane grond 69,5 m²

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg alsmede, alsmede de parkeergarage in Winkelcentrum Bergsteyn en het parkeerterrein
behorend bij Hema.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat. Er wordt uitsluitend casco verhuurd.

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 16.200,– per jaar.

Betaling:
Betaling van de huur en servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur inclusief BTW-compensatie en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorschot servicekosten:
Huurder is een nader te bepalen voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Er is geen sprake van een BTW belaste verhuur derhalve wordt overeengekomen dat een opslag op de huurprijs wordt berekend.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke
zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten