Aert van Nesstraat 56

  • Status beschikbaar
  • Adres Aert van Nesstraat 56
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 2.635,-
  • Oppervlakte
    101 m2

Informatie

Voor verhuur hebben wij beschikbaar een winkelruimte van ca. 101 m² gelegen aan de druk bezochte Aert van Nesstraat op het gedeelte tussen de Lijnbaan en de Karel Doormanstraat, plaatselijk bekend als Aert van Nesstraat 56 te Rotterdam.

Dit gebied is het meest bekende en drukst bezochte winkelgebied in het centrum van Rotterdam, gelegen tussen het Central Business District Weena en de Westblaak.

De Lijnbaan, sinds 2010 een Rijksmonument, is ontworpen door het Rotterdamse bureau Vd Broek en Bakema en is in 1953 geopend als eerste autovrije winkelgebied van Europa. In het kloppende winkelhart van de stad is het zeven dagen per week een drukte van jewelste. Op de Lijnbaan en in de Beurstraverse vind je alle grote en bekende (internationale) winkelketens bij elkaar.

Locatie:
De winkelruimte is centraal gelegen in het centrum van Rotterdam. Onder andere Van den Assem Schoenen, AART, Farfalla en Sugo Pizza zijn aan de Aert van Nesstraat gevestigd

Bereikbaarheid:
Auto
De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Tram- en buslijnen bevinden zich in de nabije omgeving, alsook het metrostation ‘Beurs/Churchillplein’. Dit metrostation is het kruispunt van de noord/zuid en oost/west lijn. Tevens is het slechts 5 minuten lopen naar Rotterdam Centraal Station.

Oppervlakten:
Begane grond ca. 62 m²
Entresol ca. 39 m²
Totaal ca. 101 m²

Parkeren:
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig op straat voor de winkelruimte of één van de vele parkeergarages in de directe omgeving.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt uitsluitend als casco verhuurd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 2.635,– per maand, te vermeerderen met BTW.

Betaling:
Betaling van de huur en servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Huurtermijn:
5 jaar + een aansluitende verlengingsperiode van 2×5 jaar.

Voorschot servicekosten:
Huurder is een nader te bepalen voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.
Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmerworden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten