Amsteldiep 32-45

  • Status beschikbaar
  • Adres Amsteldiep 32-45
  • Plaats capelle aan den ijssel
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 250,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    280 m2
    In units vanaf 45 m2

Informatie

OMSCHRIJVING
Voor verhuur zijn beschikbaar drie winkelruimtes van ca. 156 m², 79 m², 45 m² gelegen in het goedbezochte winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel. De winkelruimtes zijn centraal gelegen in het winkelcentrum, o.a. naast de entree van de Albert Heijn en de kaasboer. Het winkelcentrum won in 2015 de Winkelstraatprijs, dit bestempeld het winkelcentrum als een prettige omgeving om te winkelen, wandelen, wonen en handelen!

OPLEVERINGSNIVEAU
Amsteldiep 45A wordt door verhuurder aan huurder in cascostaat opgeleverd en verhuurd.
Amsteldiep 32 wordt door verhuurder aan huurder in cascostaat verhuurd en in de huidige staat opgeleverd.
Amsteldiep 56 wordt door verhuurder aan huurder in cascostaat verhuurd en in de huidige staat opgeleverd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE
De oppervlaktes bedragen ca. 156 m² BVO, 45 m² BVO en 79 m² BVO per unit.

LIGGING
De units zijn centraal gelegen in het winkelcentrum naast en nabij de entree van Albert Heijn. Tevens zijn er in het winkelcentrum een Lidl, Dirk van den Broek, Bakker Klootwijk, Viswinkel, Kruidvat, Primera, Zeeman en overige winkels voor dagelijkse boodschappen gevestigd. De Terp is gelegen in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel. Deze wijk bedient een verzorgingsgebied van c.a. 14.000 mensen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per eigen vervoer als openbaar vervoer is zeer goed te noemen, metrostation De Terp ligt op enkele minuten loopafstand.

PARKEREN
Onder het winkelcentrum in de parkeergarage gratis maximaal 3 uur parkeren. Op het buitenparkeerterrein kunt u gratis onbeperkt parkeren.

HUURPRIJS
Amsteldiep 45A (huidige Gall & Gall) 156 m² € 39.000,- excl. btw per jaar
Amsteldiep 32 (huidige Tagzout) 45 m² € 16.750,- excl. btw per jaar
Amsteldiep 56 (voormalige Visboer) 79 m² € 21.000,- excl. btw per jaar

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 50,- per m² per jaar excl. BTW.

PROMOTIEKOSTEN
De promotiekosten bedragen € 10,- per m² per jaar excl. BTW.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
Vijf (5) jaar, daarna te verlengen met telkens vijf (5) jaar.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) winkelruimte, model augustus 2008 aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum volgens consumenten-prijsindex reeks alle Huishoudens (2015=100).

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Goedkeuring directie eigenaar.

Ligging

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten