Arthurweg 15

  • Status beschikbaar
  • Adres Arthurweg 15
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 120.000,-
  • Oppervlakte
    430 m2

Informatie

Te huur een afgesloten terrein ter grootte van ca. 4.420 m² met daarop thans gevestigd een vrijstaand bedrijfsgebouw ter grootte van ca. 430 m² en deels verhardingen plaatselijk bekend als Arthurweg te Rotterdam-IJsselmonde. Het terrein is volledig afgescheiden middels een hekwerk en 2 stalen draaipoorten. De aanwezige bedrijfsruimte (bouwjaar omstreeks 1969) is onder andere voorzien van een gefundeerde betonvloer, overheaddeur (hoogte ca. 4 meter), elektriciteitsaansluitingen waaronder krachtstroom, verwarming, water toe- en afvoeren alsmede brandblusvoorzieningen. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 4 – 6 meter.

SPECIFICATIES:
– Vrijstaand bedrijfsgebouw van ca. 430 m²;
– Deels verhard terrein omsloten met een hekwerk, ca. 3.990 m²;
– Gelegen te Rotterdam IJsselmonde;
– Parkeren op eigen terrein;
– Goede ligging nabij Rijksweg A16.

LOCATIE:
Het object is gelegen in de deelgemeente IJsselmonde, nabij de op- en afritten van de rijksweg A-16. De hoofdingang van het betreffende terrein is gelegen aan de Arthurweg, welke in het verleden slechts ontsloten was via de busbaan en voor overig verkeer dan ook niet te bereiken was. Er is door de gemeente een verkeersaanpassing doorgevoerd zodat de entree van de locatie nu zowel via Rijksweg A-16 als via de wijk Oud-IJsselmonde toegankelijk is.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de deelgemeente IJsselmonde, nabij de op- en afritten van de rijksweg A-16 en de Van Brienenoordbrug die Rotterdam- Zuid verbindt met het noordelijke deel.
Met het openbaar vervoer is de Brandaanstraat bereikbaar middels buslijnen 140 en 183.

OPPERVLAKTE:
Het terrein betreft ca. 3990 m²
Bedrijfsgebouw betreft ca. 430 m²

PARKEREN
Het terrein op de Arthurweg biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
Het onderhavige onroerend goed zal worden verhuurd in de huidige staat, met alle eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken, “As is Where is”.

Huurprijs:
€ 120.000,– per jaar excl. BTW

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015.

Huurtermijn
Huurtermijn in overleg.

Zekerheidssteling :
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een waarborgsom storten of een bankgarantie stellen, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

INFORMATIE:
BRiQ real estate BV
Tel 010-5119955
mail: info@briq.nl

Interesse in dit object?

Johan de Haan

Real Estate Agent | Industrial & Logistics +31 (0)10 511 99 55 johan@briq.nl

Vergelijkbare objecten