Benthemstraat 30*

  • Status ingetrokken
  • Adres Benthemstraat 30*
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 140,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    384 m2
    In units vanaf 85 m2

Foto's

Informatie

OMSCHRIJVING
In het gebouw Huygenshof II zijn voor verhuur beschikbaar twee commerciële/multifunctionele begane grond units, de units beschikken over een breed front en zijn gelegen in een modern en hoogwaardig bedrijfsgebouw met dito uitstraling. De (vernieuw)bouw van het object is in 2003 afgerond. In de 2-laags kelder is tevens een half automatische parkeergarage gerealiseerd.

OPLEVERINGSNIVEAU
-De commerciële ruimtes beschikken over een zelfstandige entree vanaf de openbare weg;
-De ruimtes zijn voorzien van kabelgoten, elektra, telefoon –en data bekabeling;
-Luchtbehandelingssysteem met topkoeling;
-Pantry;
-Sanitair;
-Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
-Hoogwaardig inrichtingspakket voorzien van diverse scheidingswanden;
-Vloerbedekking.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE
Begane grond ca. 85,4 m² Commerciële / Multifunctionele ruimte
Begane grond ca. 299 m² Commerciële / Multifunctionele ruimte

LIGGING
Gebouw Huygenshof II is gelegen tegen het centrum van Rotterdam tussen de woonwijken Provenierswijk en Agniesebuurt. Vele gerenommeerde bedrijven en instellingen in diverse branches zijn in de directe nabijheid van het kantoorgebouw gelegen, waaronder het befaamde bureau OMA van de Nederlandse architect Rem Koolhaas, Zadkine College, Jeugdtheater Hofplein, Grafisch Lyceum, etc. Alle grootstedelijke voorzieningen zijn op steenworpafstand beschikbaar, waaronder tal van winkels, gezellige horecagelegenheden en haltes voor openbaar vervoer.

BEREIKBAARHEID
De Benthemstraat is direct verbonden met de Schiekade. De Schiekade is een belangrijke verkeersader van en naar het centrum van Rotterdam, Rotterdam – The Hague Airport alsmede de rijkswegen A20 en A13.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Het vernieuwde Rotterdam Centraal Station, zijnde tevens hub van de HSL, ligt op ca. 5 minuten loopafstand. Tegenover en om de hoek van het bedrijfsgebouw zijn de haltes van diverse tram- en buslijnen gelegen.

PARKEREN
Onder het bedrijfsgebouw is een 2-laags half-automatische parkeergarage gelegen. Eventueel is het mogelijk om extra parkeerplaatsen te huren in de parkeergarage van het nabijgelegen gebouw Katshoek aan de Heer Bokelweg. Parkeren op de openbare weg is mogelijk tegen betaling, betaalautomaat of vergunningen.

HUURPRIJS
Commerciële ruimte: € 140,- Per m² jaar
Parkeerplaats: € 1.500,- Per plaats per jaar

Genoemde huurprijzen dienen vermeerderd te worden met de geldende BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), laatst beschikbare versie.

HUURTERMIJN
In overleg te bepalen.

OPZEGTERMIJN
12 maanden

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten t

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten