Bergse Dorpsstraat 68

  • Status beschikbaar
  • Adres Bergse Dorpsstraat 68
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 200,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    350 m2

Foto's

Informatie

OMSCHRIJVING
Voor verhuur is beschikbaar ca. 350 m² winkelruimte gelegen op de begane grond van het gebouw plaatselijk bekend als de Bergse Dorpsstraat 68 te Rotterdam. De Bergse Dorpsstraat kenmerkt zich, tezamen met de Freericksplaats, Weissenbruchlaan en Streksingel als het winkelgebied van Hillegersberg.

Er zijn veel verschillende branches vertegenwoordigd, in omvang wordt een groot deel van het aanbod bepaald door dagelijkse artikelen welke worden aagevuld met niet-dagelijkse aanbod.
Vele bekende en erkende retailers zijn er gevestigd, zoals Tommy Hilfiger, Pauw, Van den Assem, Superdry, Repeat, RiverWoods, Simon Levelt, Douglas, Rituals, J.C. Hair, Hema en Blokker.
Tevens zijn er in het winkelgebied diverse horecagelegenheden gevestigd, zoals Gauchos, Facet, Abrazzo, Mendoza en Restaurant Three.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Casco;
– Pantry;
– Toilet.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE
Begane grond ca. 350 m²

LIGGING
De winkelruimte is gelegen naast Gezondsheidswinkel G&W en tegenover onder andere Van Den Assem Schoenen en Bakker Ammerlaan in winkelstraat de Bergse Dorpsstraat te Rotterdam- Hillegersberg. De Bergse Dorpsstraat en omgeving is te typeren als een toegankelijk winkelgebied. Er zijn veel verschillende branches vertegenwoordigd, in omvang wordt een groot deel van het aanbod bepaald door dagelijkse artikelen met supermarkten en vers speciaalzaken. De concentratie van het dagelijks aanbod is grotendeels gesitueerd aan de Argonautenweg. Het aanvullende en niet-dagelijkse aanbod is met name te vinden aan de Freericksplaats, Bergse Dorpsstraat en Weissenbruchlaan.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Rijksweg A20 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.
Haltes van tramlijn 4 alsmede van de buslijnen 35/174 zijn in de Bergse Dorpsstraat gelegen.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling) aanwezig op de openbare weg.

HUURPRIJS
€ 70.000,- exclusief BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), oktober 2012.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met telkenmale een verlengingsperiode van vijf jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUURPRIJSHERZIENING
Verhuurder heeft het recht om na een periode van 5 jaar toetsing en aanpassing van de huurprijs te verlangen en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar de laatste huurprijsaanpassing aan de markt. Partijen zullen elkaar 3 maanden voor afloop van een huurtermijn schriftelijk berichten omtrent de gebruikmaking van de mogelijkheid de huurprijs te herzien.

AANVAARDING
In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten