Bierstraat 121

  • Status verhuurd
  • Adres Bierstraat 121
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 539,- p/m
  • Oppervlakte
    60 m2

Informatie

Omschrijving:
Voor verhuur is beschikbaar ca. 60 m² kantoorruimte gelegen aan de Bierstraat 121 te Rotterdam. Het is een unit gelegen in het gebouw ‘De Waterstadtoren’ plaatselijk bekend als de Bierstraat 105-127 te Rotterdam.
Er zijn diverse units beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Unit 121 – 3e verdieping:
– pantry;
– toilet;

Alle kantoorruimte zijn voorzien van mechanische ventilatie en videofooninstallaties. Tevens beschikt het gebouw over 2 liften alsmede een gezamenlijke onbemande receptie op de begane grond.
De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Oppervlakte:
4e verdieping – unti 121 ca. 60 m² kantoorruimte

Ligging:
De Bierstraat is gelegen aan de westkant van het Wijnhaveneiland in het centrum van Rotterdam, achter de Glashaven. De Glashaven is de verbindingsweg tussen de Blaak en de Boompjes. Het Wijnhaveneiland wordt momenteel getransformeerd tot een zeer levendige omgeving door toevoeging van een groot aantal woningen, kantoren, winkels en horeca.

Bereikbaarheid:
Met de auto:
De ligging van het gebouw in het centrum van Rotterdam, tussen de Blaak en de Boompjes, is goed te noemen, aangezien deze locatie met zowel eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. Via het traject Maasboulevard-Boompjes is de ring Rotterdam (A16) goed te bereiken.
Met het openbaar vervoer:
Vanwege de ligging tussen NS- en metrostation Blaak en metrostation Churchillplein alsmede diverse nabijgelegen tram- en bushaltes is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer gegarandeerd.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk in de bijbehorende parkeergarage. Eventueel is het mogelijk om parkeervergunningen voor de openbare weg aan te vragen bij het Parkeerbedrijf Rotterdam.

Huurprijs:
De maandelijkse huurprijs bedraagt € 539,36 per maand.
Genoemde huurprijs dient te vermeerderd te worden met de geldende BTW.

BTW:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Servicekosten:
De maandelijkse voorschotten servicekosten bedragen € 156,10 per maand.
Verrekening vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie.
Genoemde huurprijzen dienen te vermeerderd te worden met de geldende BTW.

Huurbetaling:
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

Huurcontract:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor onroerende Zaken (ROZ), model juli 2003.

Huurtermijn:
Flexibel huurperioden mogelijk.

Opzegtermijn:
In overleg.

Zekerheidstelling huur:
Ter meerder zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten