Ceintuurbaan 133

  • Status beschikbaar
  • Adres Ceintuurbaan 133
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 500.000,-
  • Oppervlakte
    4.270 m2

Foto's

Informatie

Omschrijving
Het betreft in totaal ca. 4.270 m² bedrijfsruimte, waarvan ca. 2.760 m² is gelegen op de begane grond en ca. 1.510 m² op de 1e verdieping van het gebouw plaatselijk bekend als Ceintuurbaan 133 te Rotterdam. Rondom het gebouw is een parkeerterrein gelegen welke thans plaats biedt aan ca. 155 parkeerplaatsen ten behoeve van personenauto’s.

Opleveringsniveau
In overleg. De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik door een autodealer bestaande uit showrooms, werkplaatsen, administratieve ruimten, een autowasinrichting, opslag- en werkterreinen.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Oppervlakte
Begane grond ca. 2.760 m²
1e verdieping ca. 1.510 m²
Totaal ca. 4.270 m²

Ligging
De Ceintuurbaan is gelegen in het Kleiwegkwartier te Rotterdam. De Ceintuurbaan 133 is gelegen in het gedeelte tussen de Straatweg en de Elektroweg en loopt vanaf daar door naar de Rozenlaan.
De Ceintuurbaan kenmerkt zich voornamelijk door de aanwezigheid van grootschalige detailhandel (o.a. Breur IJzerhandel, Correct, Feedback), opslag- en bedrijfsruimten, bewerking van grondstoffen alsmede door de naastgelegen woonwijk. De bedrijfsruimte is gelegen op een zichtlocatie vanaf de Rijksweg A20.

Bereikbaarheid
Met de auto
De op- en afritten van de Rijksweg A20 (afslag Rotterdam-Hillegersberg/Schiebroek) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Met het openbaar vervoer
Op loopafstand van de Ceintuurbaan is NS-station Rotterdam-Noord gevestigd alsmede de haltes van tramlijnen 4 en 8 en buslijnen 35 en 174.

Parkeren
Rondom het gebouw is een parkeerterrein gelegen welke thans plaats biedt aan ca. 155 parkeerplaatsen ten behoeve van personenauto’s.

Bestemmingsplan
Volgens het vigerende bestemmingsplan, Kleiwegkwartier, is hier Bedrijfsruimten III van toepassing waarbij er tevens detailhandel in personenauto’s, bestaande uit showrooms, werkplaatsen, administratieve ruimten, autowasinrichting, opslag- en werkterreinen, op deze locatie is toegestaan.

De locatie is geschikt voor grootschalige detailhandel, waarbij een supermarkt uitdrukkelijk niet zal worden toegestaan door de gemeente.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag beschikbaar.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Servicekosten
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

Huurbetaling
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015.

Huurtermijn
10 jaar met telkenmale een verlengingsperiode van vijf jaar

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidstelling huur
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding
In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Johan de Haan

Real Estate Agent | Industrial & Logistics +31 (0)10 511 99 55 johan@briq.nl

Vergelijkbare objecten