Coolsingel 6

  • Status beschikbaar
  • Adres Coolsingel 6
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Oppervlakte Afmetingen op aanvraag

Informatie

Algemeen.
Coolsingel 6 is gelegen aan de Coolsingel die deel uitmaakt van het Rotterdam Central Business District. Het Rotterdam Central Business District omvat het gebied tussen Blaak, Coolsingel en het Weena, dit is één van de weinige Europese locaties waar een internationaal zakendistrict, goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en het centrum van de stad worden gecombineerd in één gebied. In dit gebied zijn (multinationals) ondernemingen gevestigd, zoals een groot aantal banken, verzekeringsmaatschappijen, advocatenkantoren, energiemaatschappijen en aan de overheid verwante organisaties

locatiegegevens.
In de directe nabijheid bevinden zich een keur aan hoogwaardige voorzieningen zoals winkels, horeca-faciliteiten, leisure, banken en het World Trade Center.
Coolsingel 6 is met de auto prima bereikbaar door goede aan- en afvoerwegen naar de Rotterdamse Ring. De Erasmusbrug in het verlengde van de Coolsingel geeft ook in zuidelijke richting een goede verbinding.
Het openbaar vervoer is meer dan uitstekend. Voor de deur zijn haltes voor bus en tram. Metrostation Beurs/Churchillplein is in de nabijheid gelegen en is het kruispunt van de noord/zuid- met de oost/ Westlijn en biedt een directe verbinding met het Centraal Station, Station Blaak en Station Alexander.

Indeling.
Coolsingel 6 bestaat uit een totaal van circa 8.000 m² kantoorruimte. Naast de 7 kantoorverdiepingen, bevindt zich winkelruimte en horeca op de begane grond in de plint van het gebouw. Het gebouw beschikt over 24 parkeerplaatsen welke zijn gesitueerd in de onder het gebouw gelegen en daartoe behorende parkeergarage. In aanvulling hierop heeft huurder de mogelijkheid om in de achter het gebouw gelegen parkeergarage additionele parkeerplaatsen te huren waardoor huurder een zeer ruime parkeernorm kan worden geboden.
Bouwlaag
v.v.o. m²

Kelder 273 m²
2e verdieping 1.481 m²
3e verdieping 1.481 m²
4e verdieping 1.481 m ²
5e verdieping 1.481 m²
6e verdieping 1.481 m²

In aanvulling op bovenvermeld metrage is er circa 136 m2 winkelruimte beschikbaar op de begane grond.

Voorzieningen.
Het kantoorgebouw zal in gerenoveerde staat worden opgeleverd voorzien van:
– uitermate representatieve en transparante entree voorzien van automatische schuifdeuren;-
– bemande receptie tijdens kantooruren;
– drie personenliften;
– gescheiden sanitairevoorzieningen;
– industriële look and feel met bouwkundig plafond en gebouw gebonden installaties in het zicht;
– balkon op de entresol verdieping alsmede de vijfde verdieping.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 165,- per m² per jaar excl. b.t.w. en servicekosten.

Winkelruimte.
€ 300,- per m² per jaar excl. b.t.w. en servicekosten.

Parkeren:
In garage onder het gebouw : € 2250,- per plaats per jaar excl. b.t.w. In garage achter het gebouw: € 1750,- per plaats per jaar excl. b.t.w.

Huurtermijn.
5 jaar, waarna telkenmale automatisch verlengd voor een aanvullende periode van 5 jaar.

Oplevering.
In overleg.

Voorschot servicekosten
Nader te bepalen.

Opzegtermijn.
12 maanden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief BTW.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Algemeen.
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Ligging

Interesse in dit object?

Rogier van Wijngaarden

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanwijngaarden@briq.nl

Vergelijkbare objecten