Coolsingel 63

  • Status beschikbaar
  • Adres Coolsingel 63
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 180,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    1.445 m2
    In units vanaf 376 m2

Informatie

Algemeen
Onderhavige herontwikkeling is gelegen aan de beroemdste boulevard van Rotterdam, de Coolsingel. Een beeldbepalend complex uit de wederopbouwtijd krijgt er een nieuwe, duurzame toekomst. Het object biedt een mix van grootstedelijke functies en een hoogwaardige, tijdloze uitstraling. COOL63 biedt plaats aan moderne kantoren, kwalitatieve retail en exclusieve appartementen. Het object heeft een Breeam Excellent label en een zeer hoogwaardig opleveringsniveau.

Locatie
Het object is gelegen aan de Coolsingel en het Stadhuisplein, recht tegenover het monumentale stadhuis. Dit gebied wordt aangepakt om zijn allure en levendigheid te versterken. Tevens is het befaamde winkelgebied de Lijnbaan direct naast het gebouw gelegen, te midden van terrassen, theaters, bioscopen, musea, galeries, een casino, internationale hotels en de kantoren van het Rotterdam Central Business District.

Bereikbaarheid
Per auto
COOL63 is uitstekend bereikbaar met de auto. De reistijd naar Rotterdam The Hague Airport bedraagt slechts 12 autominuten.

Per openbaar vervoer
COOL63 is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich Rotterdam Centraal Station; hier stopt de HSL voor snelle internationale spoorverbindingen. Ook op lokaal, regionaal en nationaal niveau is de bereikbaarheid optimaal. Metro, tram, bus, taxi, Randstadrail en NS-trein zorgen voor de snelle verbindingen.

Oppervlakte
Een totaal van ca. 1.445 m² is voor verhuur beschikbaar, verdeeld als volgt:

6de verdieping : ca. 1.069 m² kantoorruimte
7de verdieping : ca. 376 m² kantoorruimte

De kantoorruimte is beschikbaar in units vanaf ca. 376 m².

Opleveringsniveau
Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij de herontwikkeling van COOL63. COOL63 is bijzonder duurzaam vanwege ondermeer het hergebruik van het originele casco gebouw en het gebruik van warmte-koude opslag en door de toepassing van zeer hoogwaardige installaties.

Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– bijzonder representatieve centrale entreehal ten behoeve van de kantoren;
– meerdere personenliften;
– klimaatplafonds voorzien van efficiënt verlichtingssysteem met daglichtafhankelijke regeling met aanwezigheidsdetectie, aanwezig op de 4de t/m 8ste verdieping;
– moderne toiletgroepen, welke aanwezig zijn op de 4de t/m 8ste verdieping;
– verhoogde computervloeren gereed voor vloerbedekking.

Huurprijs
Vanaf € 180 per m² per jaar, excl. BTW.

Parkeren
In de bij het gebouw behorende parkeergarage zijn parkeerplaatsen te huur volgens een norm van 1 parkeerplek per circa 160 m² kantoorruimte. Tevens zijn er in de directe omgeving meerdere grote openbare parkeergarages gesitueerd waar u abonnementen kunt afsluiten. Daarnaast is het mogelijk (tegen betaling) te parkeren op de openbare weg.
€ 2000 per plaats per jaar, excl. BTW.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Servicekosten
€ 36,00 per m² per jaar, excl. BTW als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Indexering
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Huurperiode
10 jaar.

Beschikbaar
Per direct.

Huurovereenkomst
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

Bankgarantie
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten