Coolsingel 63

  • Status ingetrokken
  • Adres Coolsingel 63
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 350,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    300 m2

Foto's

Informatie

Hoogwaardige retail- en horecaruimte aan de beroemdste boulevard van Rotterdam, de Coolsingel. Te midden van een van de grootste winkelgebieden van Nederland, in het hart van het dynamische stadscentrum, krijgt een beeldbepalend gebouw uit de wederopbouwtijd een nieuwe duurzame toekomst.

Het gebouw bestaat uit een doordachte mix van grootstedelijke functies en een hoogwaardige tijdloze uitstraling. Op deze absolute toplocatie biedt COOL63 plaats aan kwalitatieve retail- en horeca ruimte, moderne kantoren en exclusieve appartementen. Het gaat om een herontwikkeling van in totaal 25.000 m², met 14.000 m² retail- en horecaruimte.

COOL63 ligt in het middelpunt van dé nieuwe hotspot van Rotterdam aan de Coolsingel, naast het befaamde winkelgebied de Lijnbaan en recht tegenover het stadhuis. Te midden van de vele terrassen, theaters, bioscopen, musea, galeries, een casino, internationale hotels en de kantoren van het Rotterdam Central District en de Blaak. De mix aan functies van COOL63, in combinatie met de renovatie van het Hilton, het Oude Luxor theater én de herinrichting van het Stadhuisplein en de Coolsingel, geven het gebied een enorme kwaliteitsimpuls.

Object: Rotterdam, Cool 63.

Oppervlakte: Een totaal van ca. 300 m² is voor verhuur beschikbaar.

Bestemming: Bedrijfsruimte conform artikel 7:290 BW.

Huurtermijn: 10 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum: Beschikbaar per 1 juli 2016.

Opzegtermijn: Aan het einde van iedere huurperiode met een opzegtermijn van 12 maanden.

Aanvangshuurprijs: Huurprijs op aanvraag.

Servicekosten: € 6,– per m² per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Promotiekosten: N.v.t.

Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandelijkse prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurbetaling: Bij vooruitbetaling per kwartaal.

Opleveringsniveau: Casco oplevering.

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van een bruto kwartaalverplichting te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Gebaseerd op model huurovereenkomst winkels ROZ 2012, aangevuld met eigenaar/winkelcentrum specifieke bepalingen.

Bijzonderheden: Overige voorwaarden en condities nader overeen te komen.

Voorbehoud: Verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld om te informeren en uit te nodigen tot het doen van een aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities komt geen overeenkomst tot stand en worden onze opdrachtgevers en BRiQ real estate B.V. niet gebonden. Een overeenkomst komt slechts tot stand door aanvaarding van alle essentiële en ondergeschikte punten van een aanbod. De totstandkoming van een overeenkomst blijkt uitsluitend uit een schriftelijke kennisgeving door BRiQ real estate B.V. en/of haar opdrachtgever.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten