Driewegplein 9–10

  • Status beschikbaar
  • Adres Driewegplein 9–10
  • Plaats gouda
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 22.500,-
  • Oppervlakte
    144 m2

Informatie

OBJECT
Voor verhuur is beschikbaar een representatieve winkelruimte van ca. 144 m² gelegen op de begane grond aan het Driewegplein 9-10 te Gouda.

OPLEVERING
De ruimte wordt casco opgeleverd.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op één van de parkeerterreinen welke om het object zijn gelegen. Parkeren is gratis.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012.

HUURTERMIJN
Vijf jaar + een verlengingsperiode van 2×5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING
In overleg.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmerworden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten