Dwerggras 30

  • Status beschikbaar
  • Adres Dwerggras 30
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Oppervlakte Afmetingen op aanvraag

Informatie

Namens de gemeente Rotterdam (verkoper) begeleid BRiQ real estate de verkoop van het object plaatselijk bekend als Dwerggras 30 te Rotterdam.

Het object heeft een metrage van circa 5.837 m² bvo, gelegen op een perceel van circa 2.670 m² (dient nog te worden ingemeten).

Het object is – vooralsnog-  kadastraal bekend als:

Gemeente   : Hillegersberg
Sectie   : B
Nummer   : 10076
Groot   : 70. 455m²

Verkoop op basis van eeuwigdurend afgekochte erfpacht, ‘as is – where is’, en met de huidige bestemming ‘Maatschappelijk’. Bij transformatie en/of plannen voor verruiming van het toegestane gebruik dient koper, na verkoop, een reguliere Ruimtelijke Ordening (RO) procedure te doorlopen.

LIGGING
Het object is gelegen in de groene, ruim opgezette, jaren 60 woonwijk ‘Ommoord’ in het Rotterdamse stadsdeel Prins Alexander. Het object bevindt zich op de hoek van de Nieuwe Ommoordseweg en de Dwerggras, op loopafstand van het winkelcentrum-Alexandrium en het NS Intercity-station Rotterdam/Alexander.

Goede bereikbaarheid met de auto, nabij op- en afrit rijksweg A20

Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, metrostation ‘Graskruid’ gelegen op 5 minuten loopafstand en NS- / busstation Rotterdam Alexander op 13 minuten.

Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met BRiQ real estate (info@briq.nl).
Bij verdere belangstelling kan er, na ondertekening van het ‘Procesdocument’, toegang worden verleend tot de dataroom voorzien van aanvullende (verkoop)informatie.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten