Escudostraat 40–42

  • Status beschikbaar
  • Adres Escudostraat 40–42
  • Plaats barendrecht
  • Buurt N/A
  • Koopprijs € 437.500,- k.k.
  • Oppervlakte
    268 m2

Informatie

VOOR DIT OBJECT HANTEREN WIJ EEN DIGITALE DATAROOM WAARTOE WIJ U GRAAG TOEGANG VERLENEN.

ALGEMEEN:
Ca. 268 m² zeer goed onderhouden kantoor-, showroomruimte plaatselijk bekend als Escudostraat 40-42 te Barendrecht.

Het betreft twee appartementsrechten gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. De appartementsrechten geven recht op het gebruik van twee kantoor-, showroomunits die vrij van huur en gebruik zullen worden opgeleverd.

De Escudostraat is uitstekend gelegen op het Barendrechtse gedeelte van bedrijventerrein Cornelisland aan de zuidzijde van Rotterdam en binnen de Ringweg Rotterdam.

OMGEVING:
Bedrijventerrein Cornelisland is gelegen tegenover meubelboulevard Reijerwaard. In de naaste omgeving treft men onder andere, een supermarkt (Lidl), hotels (Bastion & Van der Valk), diverse eetgelegenheden, de keuken-/woonboulevard en een fitnesscentrum

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Cornelisland. Het betreft een strategische locatie langs de A-15. De locatie is uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan de op- en afritten van de rijksweg A-15 (Rotterdam – Nijmegen) en geeft een directe aansluiting op de overige rijkswegen van de Ring Rotterdam A-4, A-16 en A-20.

Bereikbaarheid
Per auto
Via de IJsselmondse randweg is er op korte afstand een rechtstreekse aansluiting met de nabijgelegen rijksweg A15 en opvolgend A16 en A29.

Per openbaar vervoer
Op loopafstand is bushalte Barendrecht Reijerwaard (lijn 92, Dordrecht CS – Rotterdam Zuidplein) aanwezig. Treinstation Rotterdam Lombardijen ligt op circa 15 minuten loopafstand.

OPPERVLAKTEN:
Begane grond: 18,9 m²
1e verdieping: 111 m²
2e verdieping: 137,7 m²
Totaal: 268 m²

PARKEREN:
Er zijn afdoende parkeerplaatsen voor het gebouw gelegen.

BOUWJAAR:
Het object is gebouwd in 2007 en beschikt over een energielabel A. Hiermee voldoet het object reeds aan de wettelijk verplichte duurzaamheidsnorm voor 2030.

BESTEMMINGSPLAN:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplangebied ’’Bedrijventerrein Barendrecht Noordoost’’. De bestemming is ’’Bedrijventerrein’’. Voor de volledige doeleindenomschrijving verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente : Barendrecht
Sectie : D
Nummer : 9649
Indexnummer: A38 en A40
Eigendomssituatie: Eigen grond

VvE Escudostraat 38 t/m 42, 48 en Schillingstraat 2 en 4 te Barendrecht

VRAAGPRIJS:
€ 437.500,- k.k.

OPLEVERING:
Per direct beschikbaar.

INFORMATIE:
De informatieverstrekking inzake deze verkoop verloopt via een dataroom. Na ondertekening van de bijgevoegde geheimhoudingsverklaring kunt u toegang tot de dataroom verkrijgen. De volledig ondertekende en geparafeerde geheimhoudings-verklaring kunt u per e-mail toezenden aan: info@briq.nl.

DISCLAIMER:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke
zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte. Alle activiteiten in relatie tot de voorgenomen verkoop en koop zijn te allen tijde onder voorbehoud goedkeuring van verkoper.

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real estate agent +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten