Freericksplaats 7A

  • Status beschikbaar
  • Adres Freericksplaats 7A
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 35.000,-
  • Oppervlakte
    100 m2

Informatie

Zeer representatieve winkelruimte van ca. 100 m², welke tevens te vergroten is tot 200 m² (grotere metrages zijn bespreekbaar), gelegen aan de Freericksplaats in de dorpskern van Hillegersberg. De Freericksplaats kenmerkt zich, tezamen met de Bergse Dorpsstraat, Weissenbruchlaan en Streksingel als het winkelgebied van Hillegersberg. Grotere metrages zijn bespreekbaar.

Er zijn veel verschillende branches vertegenwoordigd, in omvang wordt een groot deel van het aanbod bepaald door dagelijkse artikelen welke worden aagevuld met niet-dagelijkse aanbod.

Vele bekende en erkende retailers zijn er gevestigd, zoals Tommy Hilfiger, Pauw, Van den Assem, Superdry, Repeat, RiverWoods, Simon Levelt, Douglas, Rituals, J.C. Hair, Hema en Blokker.

Tevens zijn er in het winkelgebied diverse horecagelegenheden gevestigd, zoals Gauchos, Facet, Abrazzo, Mendoza en Restaurant Three.

Locatie:

De Freericksplaats en omgeving is te typeren als een toegankelijk winkelgebied. Er zijn veel verschillende branches vertegenwoordigd, in omvang wordt een groot deel van het aanbod bepaald door dagelijkse artikelen met supermarkten en vers speciaalzaken. De concentratie van het dagelijks aanbod is grotendeels gesitueerd aan de Argonautenweg. Het aanvullende en niet-dagelijkse aanbod is met name te vinden aan de Freericksplaats, Bergse Dorpsstraat en Weissenbruchlaan.

Bereikbaarheid per auto:

De winkelruimten zijn per auto goed bereikbaar. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:

Midden in het dorp bevindt zich een tramhalte welke een verbinding heeft richting NS Station Rotterda-Noord en Centraal Station.

Oppervlakten:

Freericksplaats 5 : circa 100 m²
Freericksplaats 7A: circa 100 m²

Opleveringsniveau:

Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat. Er wordt uitsluitend casco verhuurd.

Huurprijs:

De huurprijs van één winkelruimte bedraagt € 35.000,– per jaar te vermeerderen met BTW.

Betaling:

Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Aanvaarding:

In overleg.

Huurtermijn:

5  jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:

Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting:

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst:

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:

BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten