Galvanistraat 197

  • Status beschikbaar
  • Adres Galvanistraat 197
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 180,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    760 m2
    In units vanaf 58 m2

Informatie

INTRODUCTIE

Nu voor verhuur beschikbaar ca. 760 m² kantoorruimte, verdeeld over drie ruimten, gelegen op de begane grond van de Lee Towers te Rotterdam. Deelverhuur is mogelijk vanaf 58 m². De Lee Towers zijn gelegen op een zichtlocatie aan de Galvanistraat en op loopafstand verwijderd van metrostation Marconiplein. De Lee Towers betreft een transformatieproject van twee van de drie voormalige Europointtorens naar twee hoogwaardige woontorens bestaande uit 840 appartementen, welke bestemd zijn voor Young Professionals. Beiden woontorens zijn intern met elkaar verbonden middels een royale lobby/entree en commerciële invulling op de begane grond, welke thans bestaat uit eetcafé en een sportschool. Naast de kantoorruimten zijn er voldoende parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage.

SPECIFICATIES
– industriële uitstraling;
– grote frontbreedte;
– grote kolomloze vloervelden met hoge plafonds;
– ruime parkeervoorzieningen en fietsenstalling;
– uitstekende bereikbaarheid;
– div. voorzieningen: horeca, sportschool etc;
– prominente ligging in M4H.

LOCATIE
De Lee Towers zijn gelegen aan de rand van het nieuwe Makers District van Rotterdam. Dit stadsdeel ontwikkelt zich in rap tempo en bevindt zich aan weerszijden van de Maas, in de gebieden RDM en Merwe-Vierhavens (M4H). RDM Rotterdam is inmiddels een groot succes maar loopt tegen de fysieke grenzen aan. Aan de andere zijde van de Maas ligt M4H. Ondernemende start-ups en scale-ups hebben dit gebied al gevonden. Sterke punten zijn de maritieme en industriële
entourage, het gevarieerde aanbod aan bedrijfsruimten en de ligging tussen stad en haven. De gemeente Rotterdam en het
Havenbedrijf Rotterdam willen het kerngebied van M4H samen ontwikkelen tot een gemend gebied, waarin naast de maakindustrie ook plaats is voor woningbouw en andere stedelijke functies. Door deze mix zal het aantal voorzieningen, zoals winkels, sport en horeca toenemen. Een aantrekkelijke plek voor ondernemers, bewoners én bezoekers.

BEREIKBAARHEID
AUTO
De Lee Towers zijn gelegen op een zichtlocatie aan de Galvanistraat en daardoor uitstekend bereikbaar via de weg. De rijksweg A20 alsmede de Maastunnel zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

OPENBAAR VERVOER
De Lee Towers zijn met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Metrostations Delfshaven, Marconiplein en Coolhaven bevinden zich allen op minder dan 10 minuten loopafstand.

OPPERVLAKTEN EN INDELING
Betreft Oppervlakte
Begane grond (unit B) ca. 550 m²
Begane grond (unit C) ca. 58 m²
Begane grond (unit D) ca. 152 m²

Totaal ca. 760 m²

PARKEREN
Er kunnen abonnementen worden afgesloten voor de parkeergarage van de ‘Bigshops Dakpark Rotterdam’ direct aan de overzijde van de Galvanistraat welke een capaciteit heeft van 735 parkeerplaatsen alsmede in de naastgelegen parkeergarage.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt casco verhuurd.

HUURPRIJZEN
De huurprijs van de hoogwaardige kantoorruimten bedraagt € 180,- per m²/ jaar. Te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Het vaste, niet verrekenbare bedrag servicekosten bedraagt € 10,– per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.

BETALING
Betaling van de huur en servicekosten geschiedt per kwartaal vooruit.

AANVAARDING
Per direct.

HUURTERMIJN(EN)
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van
tenminste 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

OMZETBELASTING
De genoemde huurprijzen worden vermeerderd met BTW. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Dennis Bakker

Real Estate Agent | Offices +31 (0)6 29 038 601 bakker@briq.nl

Vergelijkbare objecten