Goudsesingel 66–202

  • Status beschikbaar
  • Adres Goudsesingel 66–202
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 125,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    22.405 m2
    In units vanaf 59 m2

Informatie

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

Voor verhuur zijn beschikbaar diverse aantrekkelijk geprijsde kantoor- en winkelruimten gelegen in het leukste verzamelgebouw van Rotterdam, gebouw ‘De Goudsesingel’.

Een nieuwe toekomst. Met respect voor de historie wordt gebouw ‘De Goudsesingel’ – onder begeleiding van de bekende ontwerper Piet Hein Eek – getransformeerd naar een hedendaags verzamelgebouw, waar je kunt wonen, werken en ontmoeten. Aan de voorzijde van het complex worden op de 3e verdieping meeting points, gemeenschappelijke vergaderruimten en flexwerkplekken gecreëerd. In de plint bevindt zich dag-horeca.

Dit is dé plek, waar je in Rotterdam met jouw bedrijf wil zitten!

OPLEVERINGSNIVEAU

De staat van oplevering varieert per kantoor- en winkelruimte. In overleg is het mogelijk om gewenste aanpassingswerkzaamheden in het gehuurde door verhuurder te laten verrichten en de daarmee gepaard gaande investering te verdisconteren in de huurprijs.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een doorhuurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Kantoorruimten:

Vanaf 59 m² tot 1.750 m²

Winkelruimten:

Kipstraat 12-16 ca. 863 m²
Goudsesingel 204 ca. 157 m²
Goudsesingel 206 ca. 181 m²
Goudsesingel 208-210 ca. 327 m²
Goudsesingel 212 ca. 160 m²
Goudsesingel 214 ca. 308 m²

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in het centrum van Rotterdam. De Goudsesingel is de aanrijroute voor het kernwinkelgebied Meent/Koopgoot/Lijnbaan/Coolsingel. Aan of nabij de Goudsesingel zijn zowel grote bekende en erkende retailers alsmede kleinere lokale retailers gevestigd, waaronder Bas van der Heijden, Dirck III, Adriaan van Houdt Interieur, Siematic Keukens, Bulthaup keukens, Paradigit Computers, Demmennie Sport, Sundays, etc.

HUURPRIJS

Kantoorruimte: vanaf € 125,- per m² per jaar
Winkelruimte: vanaf € 125,- per m² per jaar

BEREIKBAARHEID

Met name voor een centrumlocatie is de bereikbaarheid per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar
De Goudsesingel is per openbaar vervoer goed bereikbaar. Buslijn 97/98 alsmede tramlijn 21 staan in verbinding met het Centraal Station. Trein- en metrostation “Blaak” alsmede metrostation “Oostplein”bevinden zich op loopafstand van het bedrijfsverzamelgebouw.

PARKEREN

Parkeren op de openbare weg is mogelijk tegen betaling. Eventueel kunnen er parkeervergunningen voor de openbare weg worden aangevraagd bij het Parkeer Bedrijf Rotterdam (PBR). Tevens is het mogelijk om te parkeren in één van de nabijgelegen parkeergarages, waar abonnementen voor kunnen worden afgesloten

SERVICEKOSTEN

Het voorschot servicekosten bedraagt op jaarbasis € 25,- per m² exclusief BTW en omvat de hiernavolgende leveringen:

-elektriciteitslevering gemeenschappelijke ruimten inclusief vastrecht en meterhuur;
-waterlevering inclusief vastrecht en meterhuur;
-warmtelevering inclusief vastrecht en meterhuur;
-schoonmaak gemeenschappelijke ruimten;
-glazenwassen buitenzijde;
-glasverzekering;
-klein onderhoud en periodieke controle van gebouwgebonden installaties;
-huismeester c.q. receptionist;
-bewaking;
-overig;
-5 % administratiekosten over voornoemde leveringen en diensten.

Verrekening geschiedt op basis van jaarlijkse nacalculatie

HUURCONTRACT EN OPZEGTERMIJN

In overleg.

AANVAARDING

In overleg, doch meestal op zeer korte termijn mogelijk.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten