Goudsesingel 77

  • Status verhuurd
  • Adres Goudsesingel 77
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 1.450,- p/m
  • Oppervlakte
    118 m2

Foto's

Informatie

In het centrum van Rotterdam, nabij de Meent en de Pannekoekstraat, is te huur een winkelruimte van in totaal circa 118 m² op de begane grond/entresol alsmede een daaronder gelegen kelderruimte van circa 46 m², plaatselijk bekend als Goudsesingel 77 te Rotterdam.

De Goudsesingel is gelegen in het Hoogkwartier waar men winkelt, woont en werkt. Aan de Goudsesingel is een diversiteit aan retailers, zoals o.a. Dirk, Kruidvat, De Gier Wonen, La Perle en Brainwash en kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid, zowel per openbaar vervoer, als per auto en een goede parkeergelegenheid.

Locatie:
Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg. Het Hoogkwartier is rustig en gunstig gelegen aan de oostelijke rand van de binnenstad van Rotterdam.

Bereikbaarheid auto:
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen, parkeren (betaald) kan op de openbare weg.

Bereikbaarheid opebaar vervoer:
Het metrostation Oostplein, tram- en bushalte bevinden zich op loopafstand van het object.

Oppervlakten:
– Begane grond: ca. 68 m
– Entresol: 50 m²
– Kelderruimte: 46 m²

Parkeren:
Betaald parkeren mogelijk voor de winkelruimte.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.450,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Service-/stookkosten:
Voorschot stookkosten bedraag € 100,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten