Graaf Florisstraat 68–70

  • Status ingetrokken
  • Adres Graaf Florisstraat 68–70
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Oppervlakte Afmetingen op aanvraag

Informatie

Omschrijving

Algemeen:
Namens onze opdrachtgever bieden wij twee geschakelde herenhuizen, plaatselijk bekend als Graaf Florisstraat 68-70 te Rotterdam, te koop aan. Het object is tot voor kort in gebruik geweest als hotel (Hotel Floris).

De panden hebben een totaal gebruiksoppervlakte van ca. 685 m². Voornoemd metrage is verdeeld over vier bouwlagen. Eventueel behoort optoppen tot de mogelijkheid (koper is zelf verantwoordelijk voor verkrijging van de benodigde vergunningen etc.). Tevens beschikt het object over een achtertuin gelegen op het Zuidoosten.

Het geheel is gelegen op eigen grond.

Bieden vanaf:
EUR 1.450.000,- k.k.;

Bouwjaar:
Bouwjaar is circa 1919.

Gebruiksstaat:
Leeg

Kadastrale gegevens:

Graaf Florisstraat 68:
Kadastrale gemeente : Delfshaven
Sectie : I
Nummer : 684

en

Graaf Florisstraat 70:
Kadastrale gemeente : Delfshaven
Sectie : I
Nummer : 685

Bereikbaarheid/ligging:
Het object is rustig gelegen aan de fraaie Graaf Florisstraat, op korte afstand van het centrum van Rotterdam, het Centraal Station. Een supermarkt en diverse winkels bevinden zich binnen handbereik. Op korte afstand bevinden zich tevens het openbaar vervoer, scholen, zorginstellingen en diverse voorzieningen.

Sluitingsdatum biedingen:
12 januari 2018 – 12:00 uur.

Levering:
De levering vindt plaats in overleg, op 16 februari 2018 of zoveel eerder of later als partijen overeenkomen.

Opleveringsniveau:
De onroerende zaken worden opgeleverd in de huidige staat; “as is where is”.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Middeland/Het nieuwe westen dat is vastgesteld d.d. 6 november 2008. De bestemming is “Hotel”.

Dataroom:
Voor belangstellenden zijn relevante beschikbare documenten beschikbaar via onze dataroom. De inloggegevens kunt u opvragen via ons kantoor.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de besloten verkoop van de “Graaf Florisstraat 68-70 te Rotterdam”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door BRiQ real estate B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Ligging

Interesse in dit object?

Wijnand de Ruiter

Partner - Capital Markets +31 (0)6 15 61 19 38 deruiter@briq.nl

Vergelijkbare objecten