Heemraadssingel 89

  • Status verhuurd
  • Adres Heemraadssingel 89
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 2.500,- p/m
  • Oppervlakte
    491 m2
    In units vanaf 200 m2

Informatie

OMSCHRIJVING
Representatieve en zeer compleet opgeleverde kantoorruimte gelegen in het statige gebouw plaatselijk bekend als Heemraadssingel 89 te Rotterdam. Het statige kantoorgebouw van ca. 491 m² bestaat uit 4 bouwlagen en beschikt over een royale achtertuin. Het geheel bevindt zich in hoogwaardige staat en is uitgebreid gerenoveerd. Voor het gebouw bevinden zich drie parkeerplaatsen op eigen terrein.

Deelverhuur per twee verdiepingen (ca. 250 m²) is bespreekbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
• Karakteristiek trappenhuis;
• Royale achtertuin;
• Verlichtingsarmaturen;
• Vloerbedekking;
• Meerdere Toiletvoorzieningen;
• Meerdere pantry’s;
• Kabelgoten voorzien van elektriciteits- en databekabeling;
• Serverruimte;
• Veel daglichttoetreding.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE
BOUWLAAG OPPERVLAKTE
Souterrain ca. 127 m²
Bel-etage ca. 115 m²
1e verdieping ca. 123 m²
2e verdieping ca. 126 m²

Totaal ca. 491 m²

LIGGING
Het karakteristieke herenhuis is gelegen aan één van de mooiste singels in het Rotterdamse stadshart. Winkels, openbaar vervoer en het centrum bevinden zich in de nabije omgeving. Tevens zeer gunstige ligging t.o.v. diverse uitvalswegen.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
De bereikbaarheid is zowel per openbaar als eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Rijkswegen A13 en A20 bevinden zich op 1 km afstand van het kantoorgebouw.
MET HET OPENBAAR VERVOER
Diverse bus- en tramhaltes bevinden zich op loopafstand van het kantoorgebouw. Vanaf Centraal Station is het 10 minuten lopen naar de Heemraadssingel.

PARKEREN
Voor het gebouw bevinden zich drie parkeerplaatsen op eigen terrein.
Voor het object is tevens voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg. Het is ook mogelijk parkeervergunningen aan te vragen bij de Gemeente Rotterdam. De kosten bedragen € 33,- per maand.

HUURPRIJS
De maandelijkse huurprijs voor het gehele gebouw bedraagt € 4.950,- excl. BTW.
De maandelijkse huurprijs voor het souterrain en de begane grond (totaal ca. 250 m²) bedraagt € 2.500,- excl. BTW.
De maandelijkse huurprijs voor de 1e verdieping en 2e verdieping (totaal ca. 250 m²) bedraagt € 3.000,- excl. BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met telkenmale een verlengingsperiode van vijf jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten