Hesseplaats 50

  • Status verhuurd
  • Adres Hesseplaats 50
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 25.000,-
  • Oppervlakte
    80 m2

Foto's

Informatie

OMSCHRIJVING
Voor verhuur hebben wij binnenkort beschikbaar een winkelruimte van ca. 75 m² gelegen in het drukbezochte winkelcentrum Hesseplaats, plaatselijk bekend als Hesseplaats 50 te Rotterdam.

De winkelruimte is centraal gelegen in Winkelcentrum Hesseplaats. Het winkelcentrum is een sfeervol en overzichtelijk winkelcentrum met een buurtverzorgend karakter. Het winkelaanbod is groot en divers op gebied van dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen.

HUURDERS
Zowel grote bekende en erkende retailers als kleinere lokale retailers zijn in het betreffende winkelgebied gevestigd, zoals Albert Heijn, Etos, Holland & Barrett, Nelson, Gall & Gall en Hubo. Tevens zijn er enkele horecabedrijven in het winkelcentrum gevestigd.

LOCATIE
De winkelruimte is gelegen direct naast de groentewinkel, Op=Op Voordeelshop en Blokker.

De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Het metrostation Hesseplaats is direct naast het winkelcentrum gelegen en heeft een directe verbinding met Rotterdam centrum. Tevens zijn er haltes van diverse buslijnen bij het winkelcentrum gelegen.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig op één van de naastgelegen parkeerterreinen. Parkeren is gratis, maar het betreft een blauwe parkeerzone.

HUURPRIJS
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 25.000,- te vermeerderen met servicekosten en de verschuldigde BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader te bepalen voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUURBETALING
De huurbetaling en eventuele servicekosten geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
Vijf jaar + een aansluitende verlengingsperiode van vijf jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt als casco verhuurd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag wordengekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten