Hesseplaats 56

  • Status beschikbaar
  • Adres Hesseplaats 56
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 83.000,-
  • Oppervlakte
    295 m2
    In units vanaf 147 m2

Informatie

Voor verhuur hebben wij beschikbaar een winkelruimte van ca. 295 m² (beschikbaar vanaf 147 m²) gelegen in het drukbezochte winkelcentrum, plaatselijk bekend als Hesseplaats 56 te Rotterdam.

De winkelruimte is centraal gelegen in Winkelcentrum Hesseplaats. Het winkelcentrum is een sfeervol en overzichtelijk winkelcentrum met een buurt verzorgend karakter. Het winkelaanbod is groot en divers op het gebied van dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Zowel grote bekende en
erkende retailers als kleinere lokale retailers zijn in het betreffende winkelgebied gevestigd, zoals Albert Heijn, Etos, Holland & Barrett, Nelson, Pearle, Keurslager, Brain Wash, Bruna, Gall & Gall en Hubo.
Tevens zijn er enkele horecabedrijven in het winkelcentrum gevestigd.

Locatie:
De winkelruimte is centraal gelegen inWinkelcentrum Hesseplaats, direct naast de groentewinkel en Etos.

Bereikbaarheid:
Auto
De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Het metrostation Hesseplaats is direct naast het winkelcentrum gelegen en heeft een directe verbinding met Rotterdam centrum. Tevens zijn er haltes van diverse buslijnen bij het winkelcentrum gelegen.

Oppervlakten:
Begane grond – totaal ca. 295 m²
Beschikbaar vanaf: 147 m²

Parkeren:
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig op één van de naastgelegen parkeerterreinen. Parkeren is gratis, maar het betreft een blauwe parkeerzone.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt als casco verhuurd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere
voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte (295 m²) bedraagt € 83.000,– per jaar, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs van de winkelruimte (147 m²) bedraagt € 41.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Betaling:
Betaling van de huur en servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Huurtermijn:
5 jaar + een aansluitende verlengingsperiode van 2×5 jaar.

Voorschot servicekosten:
Huurder is een nader te bepalen voorschotbedrag aan servicekosten en promotiekosten verschuldigd.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.
Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmerworden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten