Hof van Holland 102

  • Status beschikbaar
  • Adres Hof van Holland 102
  • Plaats zwijndrecht
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 350,-
  • Oppervlakte
    90 m2

Foto's

Informatie

In winkelcentrum Walburg komt binnenkort voor verhuur beschikbaar een winkelruimte van ca. 90 m². De winkelruimte is gelegen op een goede locatie nabij supermarkt Jumbo en naast The Stone en WE. Het winkelcentrum biedt een diversiteit aan winkels en horeca, in het winkelcentrum zijn onder andere Albert Heijn, Hema, Jack & Jones, Hunkemöller, Duifhuizen, ICI Paris XL, Délifrance en Lucardi gevestigd.

Hét toonaangevende winkelcentrum in het stadscentrum van Zwijndrecht mag zich al bijna veertig jaar verheugen in een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen bewoners van Zwijndrecht weten Walburg in grote getale te vinden. Ook mensen uit de buurgemeente Hendrik-Ido-Ambacht en uit omliggende plaatsen als Ridderkerk, Barendrecht en Dordrecht komen maar wat graag in het Zwijndrechtse winkelcentrum, waar ook iedere donderdag de weekmarkt staat.

Locatie
Het winkelcentrum Walburg is gelegen in het stadscentrum van Zwijndrecht. Het winkelcentrum trekt tevens bezoekers uit de
naastgelegen gemeenten Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en Dordrecht.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen. De op- en afritten van de A16 zijn binnen enkele minuten te bereiken.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed te noemen. Winkelcentrum Walburg is gelegen op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station van Zwijndrecht.

Oppervlakten
Begane grond ca. 90 m².

Parkeren
Parkeren rondom winkelcentrum Walburg is gratis.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in cascostaat opgeleverd en verhuurd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Huurprijs
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 350,– per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder is een nader te bepalen voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd.

Betaling
Betaling van de huur en servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Aanvaarding
Per 1 maart 2019.

Huurtermijn(en)
5 jaar+ aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheiddstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke
bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en
servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten