Hofplein 33

  • Status ingetrokken
  • Adres Hofplein 33
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 165,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    2.062 m2
    In units vanaf 268 m2

Informatie

Omschrijving:
Voor verhuur zijn beschikbaar diverse zelfstandige kantoorverdiepingen met uiteenlopende inrichtingspakketten, prominent gelegen aan het Hofplein 33 te Rotterdam-Centrum. In tegenstelling tot de grootschalige kantoorgebouwen in de directe omgeving biedt Hofplein 33 relatief kleinschalige zelfstandige verdiepingen, waardoor bedrijven niet in de anonimeit verdwijnen. In de achtergelegen afsluitbare parkeergarage worden parkeerabonnementen aangeboden. Uniek huisvestingspropositie in Rotterdam Central District.

Opleveringsniveau:
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– mechanische ventilatie met koeling;
– eigen toiletvoorzieningen;
– eigen pantry;
– zonwerende buitenbeglazing;
– videofooninstallatie;
– kabelgoten;
– postbus;
– etc.

De kantoorverdiepingen beschikken tevens over voorzieningen, welke niet tot het gehuurde behoren, maar door de vorige huurders zijn aangebracht. Deze voorzieningen worden ter overname aangeboden.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een doorhuurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Oppervlakte:

Voor verhuur is in totaal ca. 1.672,4 m² gelegen op verschillende verdiepingen. Er zijn units beschikbaar vanaf ca. 268 m².

Ligging:
Het gebouw is gelegen op een prachtige zichtlocatie in het “hart” van Rotterdam aan het Hofplein nabij de Coolsingel en het Weena, waar veel gerenommeerde bedrijven en instellingen gevestigd zijn.

Bereikbaarheid:
Met de auto: Het Hofplein is één van de belangrijkste en bekendste verkeerspleinen van Rotterdam-Centrum. Via de Schiekade (A20) en de Coolsingel/Maasboulevard (A16) is de ring van Rotterdam eenvoudig te bereiken.

Met het openbaar vervoer: Het Hofplein bevindt zich op loopafstand van het volledig vernieuwde Centraal Station. Bovendien zijn er diverse bus-, tram-, en metrohaltes nabij gelegen. Met de RET Randstad Rail diensten om de hoek kunt u snel de andere grote steden in de Randstad bereiken.

Parkeren:
In de naast het kantoorgebouw gelegen parkeergarage worden diverse parkeerplaatsen te huur aangeboden. De ingang van voornoemde parkeergarage is op ca. 10 meter afstand gelegen van de achterdeur van het Hofplein 33. De parkeergarage is voor abonnementhouders 24 uur per dag toegankelijk. Tevens is er de mogelijkheid om parkeervergunningen aan te vragen voor op de openbare weg bij het Parkeerbedrijf Rotterdam (PBR).

Huurprijs:
De huurprijs van de kantoorruimte is € 165,- per m² per jaar.
De huurprijs van de parkeerplaatsen bedraagt € 1.750,- per parkeerplaats per jaar

Genoemde huurprijzen dienen vermeerderd te worden met de geldende BTW.

Servicekosten:
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

Huurtermijn:
Vijf jaar met telkenmale een verlengingsperiode van vijf jaar.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten