Industrieweg 57

  • Status verhuurd
  • Adres Industrieweg 57
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 72,- per m2 p/j
  • Oppervlakte Afmetingen op aanvraag

Informatie

Nu te huur, zeer functionele kantoor-atelierruimte van ca. 58 m² ruimte op de 1e verdieping voorzien van een eigen voordeur wc, pantry en meters. De kantoor-atelierruimte beschikt over 1 parkeerplaats op eigen terrein.

Het gehele complex ook wel ‘De Spaanse Boogjes’ is grondig gerenoveerd en oogt zeer representatief voor haar doeleinde.

De omliggende bedrijfsruimten worden verhuurd aan Rotterdamse maak-bedrijven, onder ander zijn er gevestigd een bierbrouwerij, verhuur van licht en geluid, groothandels, schoonmaakbedrijf en een producent van klimmuren. Echte Rotterdamse maak-bedrijven en creatieve ondernemers zullen zich hier erg thuis voelen. Voor automobiel bedrijven is in ‘De Spaanse Boogjes’ geen plek.

De volgende kantoor en atelierruimte aan de ‘De Spaanse Boogjes’ Industrieweg 51 – 95 te Rotterdam (Spaanse polder) zijn voor de verhuur beschikbaar gekomen.

OPPERVLAKTE EN INDELING:

Kantoor en atelierruimte:
Industrieweg 57:
Kantoorruimte: ca. 58 m²
Parkeerplek: 1 stuks
Huurprijs: € 450,– per maand, excl. btw en servicekosten

Industrieweg 61:
Kantoorruimte: ca. 58 m²
Parkeerplek: 1 stuks
Huurprijs: € 450,– per maand, excl. btw en servicekosten

OPLEVERINGSNIVEAU
kantoor en atelierruimte:
– energielabel A;
– houten kozijnen met isolerende beglazing;
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– verwarming middels cv-installatie en radiatoren;
– toilet voorziening;
– pantry;
– meterkast met aansluitingen voor gas, water, elektra en telefoon.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De ligging van complex de Spaanse Boogjes is erg strategisch en centraal en erg makkelijk bereikbaar van Industrieweg naar het Centrum en Schiedam. Het openbaarvervoer stopt direct voor de deur door middel van stadsbus 42.

Bedrijventerrein Spaanse Polder is een terrein dan op de grens van Rotterdam en Schiedam ligt. Het terrein is circa 190 hectare groot en biedt ruimte voor gemiddeld 700 bedrijven. Door de ligging langs de snelweg A20 en vlakbij de A13 is de Spaanse Polder gemakkelijk met de auto bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het terrein goed bereikbaar. Je vindt op de Spaanse Polder veel bedrijven met milieucategorie 3 of hoger, maar ook autobedrijven en groothandelsbedrijven. Het opvallendste gebouw in de Spaanse Polder is het rijksmonument de oude van Nelle fabriek, wat nu een bedrijfsverzamelgebouw en een broedplaats voor creatieve bedrijven is. Samen met bedrijvenpark Noord-west en Bedrijventerrein’s-Gravenlandse Polder vormt Spaanse Polder het grootste stedelijke bedrijventerrein in Nederland.

PARKEREN
Kantoorruimten:
1 parkeerplaats op eigen terrein, tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid op de openbareweg.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten is € 15,– per maand, excl. btw.
Levering van het volgende:
– Glasbewassing
– Onderhoud cv
– Onderhoud dak
– Onderhoud algemene ruimte
– 5 % administratie kosten

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model juli 2015.

HUURTERMIJN
1 jaar

OPZEGTERMIJN
3 maanden

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
Per direct

Ligging

Interesse in dit object?

Johan de Haan

Real Estate Agent | Industrial & Logistics +31 (0)10 511 99 55 johan@briq.nl

Vergelijkbare objecten