Industrieweg 69

  • Status verhuurd
  • Adres Industrieweg 69
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 1.650,- p/m
  • Oppervlakte
    170 m2

Informatie

Nu te huur, zeer functionele en ruime bedrijfsruimte van ca. 170 m² en kantoorruimte van ca. 50 m² op de begane grond en eerste verdieping met een eigen voordeur. De bedrijfsruimte beschikt over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het gehele complex ook wel ‘De Spaanse Boogjes’ is grondig gerenoveerd en oogt zeer representatief voor haar doeleinde.
De omliggende bedrijfsruimten worden verhuurd aan Rotterdamse maak-bedrijven, onder ander zijn er gevestigd een bierbrouwerij, verhuur van licht en geluid, groothandels, schoonmaakbedrijf en een producent van klimmuren. Echte Rotterdamse maak-bedrijven zullen zich hier erg thuis voelen. Voor automobiel bedrijven is in ‘De Spaanse Boogjes’ geen plek.

De volgende bedrijfsruimten (met kantoorruimte) aan de ‘De Spaanse Boogjes’ Industrieweg 51 – 95 te Rotterdam (Spaanse polder) zijn voor de verhuur beschikbaar gekomen

OPPERVLAKTE EN INDELING:

Bedrijfsruimte:
Industrieweg 69:
Bedrijfsruimte: ca. 170 m²
Kantoorruimte: ca. 50 m²
Parkeerplaatsen: 3 stuks
Huurprijs: € 1.650,– per maand, excl. btw en servicekosten

OPLEVERINGSNIVEAU
bedrijfsruimten:
– onderheide fundering;
– maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m²;
– vrije hoogte onder staalconstructie ca. 6.00 – 6.80 meter;
– hand bedienbare overheaddeur;
– verwarming middels heater;
– LED-verlichtingsarmaturen;
– toiletvoorziening;
– pantry;
– meterkast met aansluitingen voor gas, water, elektra en telefoon;
– wandcontactdozen.

kantoorruimte:
– eigen voordeur;
– houten kozijnen met isolerende beglazing;
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– verwarming middels cv-installatie en radiatoren;
– toilet voorziening;
– pantry.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De ligging van complex de Spaanse Boogjes is erg strategisch, centraal en erg makkelijk bereikbaar van Industrieweg naar het Centrum en Schiedam. Het openbaar vervoer stopt direct voor de deur door middel van stadsbus 42.

Bedrijventerrein Spaanse Polder is een terrein dan op de grens van Rotterdam en Schiedam ligt. Het terrein is circa 190 hectare groot en biedt ruimte voor gemiddeld 700 bedrijven. Door de ligging langs de snelweg A20 en vlakbij de A13 is de Spaanse Polder gemakkelijk met de auto bereikbaar. Ook met het openbaarvervoer is het terrein goed bereikbaar. Je vindt op de Spaanse Polder veel bedrijven met milieucategorie 3 of hoger, maar ook maakbedrijven en groothandelsbedrijven. Het opvallendste gebouw in de Spaanse Polder is het rijksmonument de oude van Nelle fabriek, wat nu een bedrijfsverzamelgebouw en een broedplaats voor creatieve bedrijven is. Samen met bedrijvenpark Noord-west en Bedrijventerrein ’s-Gravenlandse Polder vormt Spaanse Polder het grootste stedelijke bedrijventerrein in Nederland.

PARKEREN
Bedrijfsruimten:
4 parkeerplaatsen op eigen terrein

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten is €65,– per maand, excl. btw.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015.

HUURTERMIJN
5 jaar

OPZEGTERMIJN
1 jaar

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten