Jan Leentvaarlaan 29

  • Status beschikbaar
  • Adres Jan Leentvaarlaan 29
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 3.312,- p/m
  • Oppervlakte
    265 m2

Informatie

BETREFT
Voor verhuur is thans beschikbaar ca. 265 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van de kantoorvilla gelegen aan de Jan Leentvaarlaan 29 te Rotterdam. De kantoorvilla is gelegen op het representatieve, kleinschalige kantorenpark Erasmuspark te Rotterdam Kralingen. Het pand is gelegen op een zichtlocatie direct aan de rijksweg A16. Het Erasmuspark bestaat uit een 12-tal zelfstandige kantoorvilla’s gerealiseerd met een hoogwaardig opleveringsniveau en uitstekende parkeervoorzieningen. Het Erasmuspark komt uit de op de ‘s-Gravenweg om de hoek bij bus en metrostation Kralingse Zoom.

LIGGING
Het kleinschalige kantoorgebouw is gesitueerd in het uitstekend gelegen fraaie kantorenpark Erasmus, direct aan de op- en afritten van de A16 en naast metro en busstation Kralingse Zoom. Kantorenpark Erasmus bestaat uit 12 representatieve kantoorvilla’s gebouwd in een zelfde bouwstijl langs een groene laan.

OPPERVLAKTE
1e verdieping: ca. 265 m² kantoorruimte met 5 parkeerplaatsen

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is gerenoveerd en onder andere voorzien van:
– hoogwaardig inrichtingspakket;
– lunchruimte met pantry;
– lift;
– te openen ramen;
– kabelgoten voor elektra en data;
– eigen toiletten;
– systeemplafond voorzien van armaturen;
– topkoeling met mechanische ventilatie;
– representatieve entree.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Door de ligging naast de Ringweg Rotterdam is de bereikbaarheid per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Ringweg Rotterdam zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.
MET HET OPENBAAR VERVOER
De Jan Leentvaarlaan is per openbaar vervoer goed bereikbaar. Metro- en busstation “Kralingse Zoom” bevindt zich op ca. 100 m afstand van de kantoorruimte.

PARKEREN
Parkeren op de openbare weg is mogelijk tegen betaling. Eventueel kunnen er parkeervergunningen voor de openbare weg worden aangevraagd bij het Parkeer Bedrijf Rotterdam (PBR). Tevens is het mogelijk om te parkeren in één van de nabijgelegen parkeergarages, waar abonnementen voor kunnen worden afgesloten.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: € 3.312,50 per maand;
Parkeerplaatsen: € 67,- per parkeerplaats per maand.

Voornoemde huurprijzen dienen vermeerderd te worden met omzetbelasting, servicekosten alsmede de over de servicekosten verschuldigde omzetbelasting.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 48,- per m² per jaar exclusief B.T.W. en omvat o.a. de hiernavolgende leveringen:
– warmte en watergebruik, bediening en onderhoud van de c.v. installatie;
– stroomverbruik in het gehuurde, de gemeenschappelijke ruimten en vernieuwing van lampen en buizen;
– schoonhouden van buitenbeglazing en algemene ruimten evenals gedeeltelijke afvoer van huisvuil;
– meterhuur en vastrecht van warmte-, watergebruik;
– werkzaamheden en/of diensten, die redelijkerwijs geacht moeten worden in het belang van de huurders te zijn aangegaan;
– de terzake deze leveringen en diensten eventueel verschuldigde belasting, voor zover niet terugvorderbaar door verhuurder;
– onderhoud van lift en liftinstallatie, inclusief liftkeuringskosten, storingen en onderhoudsabonnementen;
– administratiekosten 5%.

Verrekening geschiedt op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten