Jan van Goijenstraat 20

  • Status beschikbaar
  • Adres Jan van Goijenstraat 20
  • Plaats papendrecht
  • Buurt N/A
  • Oppervlakte
    100 m2

Informatie

In het compleet vernieuwde winkelcentrum Westpolder te Papendrecht is een winkelruimte voor verhuur beschikbaar. Het winkelcentrum staat bekend als erg goed presterend en bestaat inmiddels 40 jaar! Veel ondernemers zijn al jaren gevestigd in het winkelcentrum dat een gevarieerde branchering biedt voor de dagelijkse boodschappen.

HUURDERS
Andere huurders in het winkelcentrum zijn o.a. Jumbo, Etos, Kruidvat, Slagerij Johan de Vries, Visgilde Schot, De Man Optiek, Bakkerij Vlot, Kraaijeveld’s Kaashuijs, Cigo, Plantenbeurs, Electrobeurs, Korteland Rijwielen en Dierenspeciaalzaak De Lange.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Winkelcentrum Westpolder is gelegen aan de Jan van Goyenstraat in de wijk Westpolder te Papendrecht.
De bereikbaarheid per eigen vervoer en openbaar vervoer is goed te noemen. Parkeren is gratis en kan op de verschillende parkeerterreinen rondom het winkelcentrum, het busstation aan de Burg. Keijzerweg en de Jan Steenlaan is op enkele minuten loopafstand.

BESCHIKBAARHEID
De unit is ca. 100 m².

HUURPRIJZEN
De huurprijs bedraagt circa € 225,- per m² per jaar. Genoemde huurprijzen dienen vermeerderd te worden met de geldende BTW, servicekosten en promotiekosten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten dienen nader door verhuurder te worden vastgesteld.

WINKELIERSVERENIGING
Huurders dienen verplicht lid te worden van de winkeliersvereniging.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met verlengingsperiode van vijf jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van een kwartaalverplichting huurprijs, promotie -en servicekosten, vermeerderd met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde zal door verhuurder in cascostaat worden verhuurd en opgeleverd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten