Jufferstraat 418

  • Status beschikbaar
  • Adres Jufferstraat 418
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 1.520,- p/m
  • Oppervlakte
    105 m2

Informatie

Algemeen
Voor verhuur is er momenteel een zelfstandige kantoor/praktijkruimte van ca. 105m² beschikbaar inclusief 2 parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage van het gebouw plaatselijk bekend als de Jufferstraat 418 te Rotterdam. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en eerste verdieping.

Locatie
Het Wijnhaveneiland ligt in het centrum van Rotterdam en is ingesloten tussen de Oude Haven, Blaak, Leuvehaven en Boompjes. Het Wijnhaveneiland is enorm in ontwikkeling en wordt hierdoor gezien als een van de meest kansrijke gebieden binnen het centrum. De directe omgeving is de afgelopen jaren opgewaardeerd naar een levendige woon-werkomgeving. Onder meer door grootschalige projecten als 100Hoog, The Red Apple en de Waterstadtoren. Er zijn op loopafstand tevens enkele vestigingen van de Hogeschool Rotterdam gevestigd.

De komende jaren zal het Wijnhaveneiland verder transformeren naar een verdicht gebied met een gemengd binnenstedelijke programma en veel binnenstadsbewoners. Het Wijnhaveneiland valt in de hoogbouwzone, waardoor er de komende jaren in de directe omgeving diverse grootschalige ontwikkelingen op de planning staan zoals Up:town (107 meter hoog, 175 appartementen en commerciële ruimten), Bright (70 meter hoog, 120 appartementen en commerciële ruimten), The Terraced Tower (110 meter hoog, 344 appartementen en commerciële ruimten), The Muse (74 meter hoog, 94 appartementen en commerciële ruimten).

Bereikbaarheid:
Het wijnhaven gebied is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum. Door de brug op de punt van het Wijnhaveneiland is de verbinding met en looproute naar het centrum geoptimaliseerd. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus, tram, metro) is deze kantoorruimte uitstekend bereikbaar, ook NS-station Blaak en Beurs zijn op loopafstand gelegen. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar via de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 42m2 kantoorruimte;
1e verdieping: ca. 63 m2 kantoorruimte;
Totaal: ca. 105 m2 kantoorruimte.

Parkeren:
In de bij het gebouw behorende parkeergarage zijn 2 toegewezen parkeerplaatsen beschikbaar, welke bij voornoemde huurprijs zijn inbegrepen.

Daarnaast zijn er langs de openbare weg diverse (betaalde) parkeergelegenheden beschikbaar. Via de Gemeente Rotterdam kunnen parkeervergunningen worden aangevraagd. In de directe omgeving zijn tevens enkele openbare parkeergarages gelegen, ook hier kunnen abonnementen worden aangevraagd.

Kenmerken & voorzieningen:
Het object is onder andere voorzien van:
– Gestucte wanden;
– Toilet voorziening op de 1e verdieping;
– Wandkabelgoten t.b.v. elektra-, data- en telefoonbekabeling;
– Verwarming d.m.v. radiatoren;
– Pantryaansluiting op de 1e verdieping.

Huurprijs:
€ 1.520,- per maand

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Huurder is een nader te bepalen voorschot aan servicekosten verschuldigd.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar. Afwijkende huurtermijnen in overleg.

Huurbetalingen:
Per maand vooruit te voldoen.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Op basis van het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website om te worden gebruikt door Stebru Ontwikkeling B.V., opgesteld door Dirkzwager advocaten & Notarissen te Arnhem.

Aanvaarding:
In overleg.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten