K.P. van der Mandelelaan 120

  • Status beschikbaar
  • Adres K.P. van der Mandelelaan 120
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 165,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    1.778 m2
    In units vanaf 436 m2

Informatie

Object
Zelfstandig volledig gerevitaliseerd modern kantoorgebouw bestaande uit 1.778 m² v.v.o. kantoorruimte en nieuw ingericht eigen parkeerterrein voor 50 auto’s. De kantoorruime is verdeeld over 4 bouwlagen met per bouwlaag 2 vleugels kantoorruimte. Het bijzonder vormgegeven gebouw is gelegen op een top zichtlocatie nabij de entree van Rotterdam op Brainpark I. Dit betreft één van de meest dynamische, groene en best bereikbare kantorenlocaties van Rotterdam.
Het kantoorgebouw zal compleet gerenoveerd opgeleverd worden aan huurder.

Locatie gegevens
Bereikbaarheid per auto Het Brainpark is per auto uitstekend bereikbaar door de twee naastgelegen op- en afritten van de rijksweg A16 Rotterdam Centrum. Vanaf het Brainpark zijn beide op- en afritten binnen resp. 3-4 minuten te bereiken.
Via de rijksweg A16 bereikt u in noordelijke richting de A20 richting Utrecht of de A20 in westelijke richting Hoek van Holland en de A4 richting Amsterdam. Via de zuidelijke richting vanaf het Brainpark loopt de A16 via Dordrecht en Breda richting Antwerpen naar de Belgische grens bij Hazeldonk.

Ook het centrum van Rotterdam is goed bereikbaar via de Maasboulevard. De Maasboulevard ligt langs de Nieuwe Maas en is de belangrijkste oostelijke toegangsweg richting het centrum van Rotterdam. De Maasboulevard biedt door de grote bocht in de Maas een uitstekend uitzicht op de Skyline van Rotterdam. Het centrum van Rotterdam bereikt u per auto in slechts 10 minuten!

Bereikbaarheid per OV
Metrostation Kralingse Zoom alsmede diverse bushaltes zijn gelegen op loopafstand van het kantoorgebouw, wat een uitstekende
bereikbaarheid met het openbaar vervoer garandeert.

Indeling
Voor de verhuur is momenteel circa 1.778 m² kantoorruimte beschikbaar (conform NEN2580), verdeeld als volgt:

Bouwlaag Metrage Kantoorruimte VVO
Begane grond 436 m²
1e verdieping 447 m²
2e verdieping 447 m²
3e verdieping 447 m²

Parkeren
52 parkeerplaatsen op eigen terrein. (parkeernorm 1:34)
Op het kantorenpark Brainpark I kan men betaald parkeren langs de openbare weg.

Energielabel
Het pand beschikt over energielabel B.

Verhuurder Stena heeft de ambitie om portefeuillebreed een outperformer te zijn op het gebied van duurzaamheid. Derhalve is verhuurder bereid om in overleg met huurder additionele renovatiewerkzaamheden te onderzoeken ter verbetering van het energielabel. Deze werkzaamheden vallen buiten de hoofdhuurvoorwaarden en zullen bij realisatie daarvan onder nader te bepalen voorwaarden verdisconteerd worden.

Huurprijs kantoorruimte
Nader te bepalen, afhankelijk van de definitieve wijze van oplevering. Indicatie € 165,– per m² per jaar.

Huurprijs parkeren
€ 850,– per parkeerplaats per jaar exclusief b.t.w.

Voorzieningen
Het gebouw zal in gerenoveerde staat aan huurder worden opgeleverd. De precieze wijze van oplevering zal in overleg met huurder worden bepaald.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Oplevering
Op korte termijn mogelijk.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt €32,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie en omvatten onder meer ander eigen elektraverbruik.
De leveringen en diensten kunnen onder meer omvatten:
elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten;
onderhoud en periodieke controle van liftinstallatie(s);
waterverbruik inclusief vastrecht;
schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, beglazing buitenzijde alsmede zonwering, beglazing gemeenschappelijke ruimten, terrassen, parkeerkelder en/of terrein;
nachtveiligheidsdienst, bewaking;
administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestatie.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Ligging

Interesse in dit object?

Rogier van Wijngaarden

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanwijngaarden@briq.nl

Vergelijkbare objecten