Keizerswaard 40

  • Status beschikbaar
  • Adres Keizerswaard 40
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 58.225,-
  • Oppervlakte
    137 m2

Informatie

OMSCHRIJVING
Voor verhuur komt beschikbaar ca. 137 m² winkelruimte gelegen in het overdekte winkelcentrum Keizerswaard plaatselijk bekend als Keizerswaard 40 te Rotterdam-IJsselmonde. Eventueel is het mogelijk om separate opslagruimte bij de winkelruimte te huren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd.

LIGGING
Winkelcentrum Keizerswaard heeft een buurtverzorgend karakter en bedient met name inwoners uit de deelgemeente IJsselmonde. In het winkelcentrum zijn naast diverse lokale ondernemers o.a. ook Blokker, Intertoys, Jumbo, Kruidvat, Bas van der Heijden, Van Haren, Etos, Cool Cat, Scapino, De Tuinen, Dixons, Xenos, Nelson Schoenen, DA, Vögele, Trekpleister, Zeeman, Shoeby/Lake Side, M&S Mode, Action en HEMA, Albert Heijn, etc. gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Met de auto:
De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Rijkswegen A16 en A15 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Met het openbaar vervoer:
Bij het winkelcentrum stoppen de busnummers 144, 145 en 183. De RET buslijnen 48, 70 en 76 stoppen vlakbij alsmede bus 90 en 91 van Arriva. Tevens bevinden de tramlijnen 2 en 23 zich op een 6 minuten loopafstand.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op het parkeerdek en de parkeergarage Hart van IJsselmonde (Noord). De ingang van de parkeergarage is aan de Palmentuin, te bereiken via de Groene Tuin. Het betreffen ca. 575 parkeerplaatsen tegen een zeer laag parkeertarief (€ 0,50 voor de eerste 1,5 uur). Tevens is het mogelijk, om tegen betaling, te parkeren op de openbare weg.

HUURPRIJS
De jaarlijkse huurprijs bedraagt € 58.225,-, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model oktober 2012.

HUURTERMIJN
Tien jaar met een verlengingsperiode van 2 x vijf jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUURPRIJSHERZIENING
Verhuurder heeft het recht om na een periode van 10 jaar toetsing en aanpassing van de huurprijs te verlangen en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar de laatste huurprijsaanpassing aan de markt. Partijen zullen elkaar 3 maanden voor afloop van een huurtermijn schriftelijk berichten omtrent de gebruikmaking van de mogelijkheid de huurprijs te herzien.

AANVAARDING
In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten