Kipstraat 3C

  • Status verhuurd
  • Adres Kipstraat 3C
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 2.500,- p/m
  • Oppervlakte
    215 m2

Informatie

BETREFT
Voor verhuur is ca. 215 m² gerenoveerde kantoorruimte beschikbaar waarbij tot in detail aandacht is besteed aan het opleveringsniveau. De kantoorruimte is direct gelegen aan de Goudsesingel met de ingang aan de Kipstraat. De volledig gerenoveerde kantoorruimte ligt op de derde verdieping in het door architect H.A. Maaskant gebouwde verzamelkantoorgebouw. Maaskant is onder andere bekend van het Groothandelsgebouw, de Euromast en vele andere Rotterdamse gebouwen. Door de grote hoogte van de verdieping en de glazen gevels is het een bijzonder open en aantrekkelijke werkruimte. De voorkant van het gebouw heeft een industriële uitstraling en is gelegen aan de Goudsesingel.

LIGGING
De kantoorruimte is gelegen in het centrum van Rotterdam. De Goudsesingel is de aanrijdroute voor het kernwinkelgebied Meent/Koopgoot/Lijnbaan/Coolsingel. Aan of nabij de Kipstraat en Goudsesingel zijn zowel veel kantoren als erkende retailers gevestigd, waaronder Coolblue, Bas van der Heijden, Dirck III, Sundays, etc.

OPPERVLAKTE EN INDELING
De oppervlakte van de kantoorruimte is ca. 215 m² met een archiefkast op de gang. De kantoorruimte is bereikbaar via de ingang aan de Kipstraat en voorzien van trap en lift. De kantoorruimte is gelegen op de 3e verdieping en kijkt met de
volledige lengte uit op de Goudsesingel.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is gerenoveerd en onder andere voorzien van:
– te openen ramen voorzien van dubbel glas;
– gegalvaniseerde kabelgoten;
– gescheiden dames-, en herentoilet met voorportaal en wasbak;
– gestuukte plafonds en wanden;
– huidig inrichtingspakket met spreekkamer;
– royale pantry.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Met name voor een centrumlocatie is de bereikbaarheid per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van de Ringweg Rotterdam zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.
MET HET OPENBAAR VERVOER De Kipstraat/Goudsesingel is per openbaar vervoer goed bereikbaar. Buslijn 97/98 alsmede tramlijn 21 staan in verbinding met het Centraal Station. Trein- en metrostation “Blaak” alsmede metrostation “Oostplein” bevinden zich op loopafstand van de kantoorruimte.

PARKEREN
Parkeren op de openbare weg is mogelijk tegen betaling. Eventueel kunnen er parkeervergunningen voor de openbare weg worden aangevraagd bij het Parkeer Bedrijf Rotterdam (PBR). Tevens is het mogelijk om te parkeren in één van de nabijgelegen parkeergarages, waar abonnementen voor kunnen worden afgesloten.

HUURPRIJS
De huurprijs voor de gehele ruimte is EURO 2.500,- per maand exclusief B.T.W. en servicekosten.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 250,- per maand exclusief B.T.W. en omvat de hiernavolgende leveringen:
– warmte en watergebruik, bediening en onderhoud van de c.v. installatie;
– stroomverbruik in de gemeenschappelijke ruimten, lift en vernieuwing van lampen en buizen;
– schoonhouden van buitenbeglazing en algemene ruimten evenals gedeeltelijke afvoer van huisvuil;
– meterhuur en vastrecht van warmte-, watergebruik;
– werkzaamheden en/of diensten, die redelijkerwijs geacht moeten worden in het belang van de huurders te zijn aangegaan;
– de terzake deze leveringen en diensten eventueel verschuldigde belasting, voor zover niet terugvorderbaar door verhuurder;
– onderhoud van lift en liftinstallatie, inclusief liftkeuringskosten, storingen en onderhoudsabonnementen;
– administratiekosten 5%.

Verrekening geschiedt op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten