Kleiweg 269A

  • Status verhuurd
  • Adres Kleiweg 269A
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 950,- p/m
  • Oppervlakte
    60 m2

Informatie

OMSCHRIJVING
Voor verhuur is beschikbaar een multifunctionele ruimte van ca. 60 m² gelegen op de begane grond alsmede eerste verdieping van het gebouw plaatselijk bekend als Kleiweg 269 A.

LOCATIE
De locatie is gelegen in stadsdeel Hillegersberg-Zuid. Hillgersberg-Zuid is levendig en wordt gekenmerkt door natuur & water. Via het openbaar vervoer (bus/tram) is de multifunctionele ruimte goed bereikbaar. Tevens is de multifunctionele ruimte per auto goed bereikbaar.

De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te noemen. De op- en afritten van rijksweg A20 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een tramhalte (tram 8).

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig aan de voorzijde van het gebouw.

HUURPRIJS
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 950,- per maand, te vermeerderen met eventuele servicekosten en de verschuldigde BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader te bepalen voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUURBETALING
De huurbetaling en eventuele servicekosten geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
Vijf jaar + een aansluitende verlengingsperiode van vijf jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Ligging

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten