Kleiweg 8

  • Status beschikbaar
  • Adres Kleiweg 8
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 1.450,- p/m
  • Oppervlakte
    85 m2

Informatie

Voor verhuur is beschikbaar ca. 85 m² multifunctionele ruimte gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend als de Kleiweg 8 te Rotterdam. De ruimte is gelegen aan de drukbezochte Kleiweg waar bekende en erkende retailers alsmede diverse dienstverleners zijn gevestigd. In de nabije omgeving zijn ondere ander Albert Heijn, Balansz, Merk|Waardig, Kimm, Galaxy, Andre’s Tapijthuis, Mitra, Primera, Drogisterij en Parfumerie Paalman, Litte Department Store en Kouwen bloemen gevestigd. Tevens zijn er diverse horacagelegenheden gevestigd.

Locatie:
Het object is gelegen aan de drukbezochte Kleiweg onderdeel uitmakend van het ” Kleiwegkwartier ”

Bereikbaarheid auto:
Het object is uitstekend bereikbaar met de auto. De op- en afritten van rijksweg A20 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Op loopafstand bevindt zich tramhalte (tram 8) alsmede het NS Treinstation Rotterdam Noord.

Oppervlakte:
ca. 85 m² gelegen op de begane grond.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat. Er wordt uitsluitend casco verhuurd.

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 1.450,- per maand te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
Huurder is een nader te bepalen voorschotbedrag aan servicekosten verschuldigd.

Betaling:
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Dennis Bakker

Real Estate Agent | Offices +31 (0)6 29 038 601 bakker@briq.nl

Vergelijkbare objecten