Kleiweg 91–93

  • Status ingetrokken
  • Adres Kleiweg 91–93
  • Plaats gouda
  • Buurt N/A
  • Huur- / Koopprijs € 5.417,- p/m / € 1,- k.k.
  • Oppervlakte
    308 m2
    In units vanaf 188 m2

Informatie

Prachtige (deels) gerenoveerde winkelruimte op de beste winkel locatie van Gouda.
Het pand is tevens voor verkoop beschikbaar, op de verdiepingen kunnen woningen worden gerealiseerd!

Vloeroppervlakte: Circa 188 m² BVO winkelruimte, met totaal circa 128 m² BVO opslagruimte verdeeld over de 1e en 2e verdieping. De etages kunnen omgebouwd worden naar woningen!

Parkeervoorziening: Parkeren is mogelijk in de Garage van de Nieuwe Markt Passage.

Locatie: De Kleiweg behoort tot het kernwinkelgebied van Gouda. In directe omgeving bevinden zich onder andere winkels van American Today ,The Sting, Bonita, Kruidvat, WE, C&A en Bakker Bart, Barista Koffie, ANWB-winkel en de Flying Eiger.

Opleveringsniveau: Casco, aanvaarding in de huidige staat.

Aanvaarding: In overleg.

Huurprijs:€ 5.417,- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling : De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid: Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status : Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Daarnaast dient de verhuurder de beschikking te hebben over Kleiweg 93.

Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Kleiweg 91 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door BRiQ real estate B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten