Krabbendijkestraat 31

  • Status ingetrokken
  • Adres Krabbendijkestraat 31
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 1.150,- p/m
  • Oppervlakte
    106 m2
    In units vanaf 1 m2

Informatie

Omschrijving:
Voor verhuur is beschikbaar de winkelruimte gelegen aan de Krabbendijkestraat 31 te Rotterdam-Pendrecht. Het betreft totaal ca. 106 m² winkelruimte, waarvan ca. 68 m² is gelegen op de begane grond en ca. 38 m² is gelegen in de kelder.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt door verhuurder aan huurder in cascostraat verhuurd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren waarin teves een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Oppervlakte:
Ca. 68 m² gelegen op de begane grond.
Ca. 38 m² gelegen in de kelder.

Ligging:
De winkelstraat grenst aan de Slinge en Plein 1953 en vormt het hart van Rotterdamse wijk Pendrecht. Dit winkelgebied kenmerkt zich door de combinatie van grote bekende en erkende retailers en kleinere lokale retailers. Er wordt een grote diversiteit aan producten en diensten aangeboden voornamelijk gericht op de dagelijkse boodschappen. De door verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen tegenover Albert Heijn. Verder zij onder andere de Bas van der Heijden, de Primera, optiekwinkel, viswinkel, etc. gevestigd. Tevens zijn er divers horecagelegenheden aanwezig.

Bereikbaarheid:
Met de auto: De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Tevens is de verbindingsweg van Rotterdam Zuid, De Groene Kruiswegn, om de hoek van het betreffende winkelgebieden gelegen.

Met het openbaar vervoer: De halte van buslijnen 67 en 68 zijn om de hoek van de Krabbendijkestraat gelegen. Tevens bevindt metrostation Slinge zich op loopafstand.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de openbare weg.

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 1.150,- per maand.
De huurprijs dient vermeerderd te worden met de geleden BTW.

BTW:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs berekend worden.

Servicekosten:
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket levering en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

Huurbetaling:
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
5 jaar met telkenmale een verlengingsperiode van 5 jaar.

Huurcontract:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), model 2012.

Zekerheidstelling Huur:
Ter meedere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling. Ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsherziening:
Verhuurer heeft het recht om na een periode van 5 jaar toetsing en aanpassing van de huurprijs te verlangen en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar de laatste huurpijsaanpassing aan de markt. Partijen zullen elkaar 3 maanden voor afloop van een huurtermijn schriftelijk berichten omtrent de gebruikmaking van de mogelijkheid de huurprijs te herzien.

Aanvaarding:
In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten