Kranebittenbaan 11

  • Status verhuurd
  • Adres Kranebittenbaan 11
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 875,- p/m
  • Oppervlakte
    90 m2

Informatie

Betreft
Representatieve bedrijfsruimte bestaande uit 90 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. Deze multifunctionele unit is gelegen in het bedrijvencomplex “Flightpark” en geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3. Dit nieuwbouw bedrijvencomplex is begin april 2011 opgeleverd.

Ligging
Het bedrijvencomplex is direct naast Rotterdam – The Hague Airport gelegen. In de nabije omgeving zijn onder andere bedrijven als Sitecom, Securitas en Rhenus Air gevestigd. Het gebied rondom het vliegveld wordt thans hoogwaardig herontwikkeld tot het bedrijvengebied Rotterdam The Hague Airport Business Park. Door de ligging direct bij het vliegveld valt bedrijvencomplex “Flightpark” ook onder de beveiliging van de koninklijke marechaussee.
Bereikbaarheid

Direct naast Rotterdam – The Hague Airport is Flightpark strategisch gesitueerd ten opzichte van Den Haag, Delft en Zoetermeer. Ook de overige steden in de randstad zijn uitstekend bereikbaar via de Doenkade (N209), A13, A16 en A20. Daarnaast ligt Flightpark op circa 10 autominuten van het centrum van Rotterdam via de nieuwe verbindingsweg met de G.K. van Hogendorpweg (A20 afslag Sint-Franciscus).

Tevens rijdt er een shuttleservice in 5 minuten vanaf halte Meijersplein (Randstad-Rail station) direct naar het vliegveld. Het is mogelijk om de shuttle ter hoogte van onderhavige bedrijfsunit te laten stoppen. Hierdoor is het bedrijvenpark ook uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer, zowel vanuit het stadscentrum als plaatsen in de regio.

Oppervlakte / indeling
Kranebittenbaan unit 11:
1e verdieping : ca. 90 m2 Bedrijfsruimte;
1 parkeerplaatsen.

Kenmerken & voorzieningen
Kranebittenbaan unit 11:
Eerste verdieping:
– Intercom;
– Vloerafwerking;
– Toiletgroep;
– Standaard voorzieningen ten behoeve van logo aanduiding;
– Pantry;
– Voorzien van Hr++ glas;
– Te openen ramen;
– Glasvezelaansluiting (voor telefonie en internet);
– Aanwezige scheidingswanden;
– Aanwezige data bekabeling.

Park Management Office
Om op zo kort mogelijke termijn volledig operationeel te zijn, biedt verhuurder haar huurders middels Park Management Office geheel kosteloos een volledige service- en helpdesk op Rotterdam The Hague Airport voor al uw facilitair en technisch beheer. Park Management Office biedt vakkundige begeleiding bij uw aanvragen voor energie, internet en telefonie, centraal beheer van reclame-/parkeeruitingen en bemiddeling bij eventuele vergunningaanvragen. Daarnaast kan Park Management Office zorgdragen over de levering en onderhoud van beveiliging, communicatie en ICT systemen. Op deze manier heeft u één vast aanspreekpunt voor al uw vragen en eventuele klachten.

Huurprijs
Kantoorruimte : € 875,– per maand;
Bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Een nader te bepalen voorschotbedrag per m2 per jaar exclusief BTW ten behoeve van de diverse door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten.

Huurtermijn
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huurbetalingen
Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Zekerheidsstelling
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie aan verhuurder ter beschikking te stellen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden.

Huurovereenkomst
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:

Ligging

Interesse in dit object?

Johan de Haan

Real Estate Agent | Industrial & Logistics +31 (0)10 511 99 55 johan@briq.nl

Vergelijkbare objecten