Kuiperstraat 29

  • Status verhuurd
  • Adres Kuiperstraat 29
  • Plaats vlaardingen
  • Buurt N/A
  • Huur- / Koopprijs € 1.125,- p/m / € 165.000,- k.k.
  • Oppervlakte
    64 m2

Informatie

Omschrijving:
Voor verhuur beschikbaar ca. 64 m² winkelruimte gelegen op de begane grond alsmede eerste verdieping in het centrum van Vlaardingen plaatselijk bekend als Kuiperstraat 29. De winkelruimte is gelegen in de nabije omgeving van o.a. Xenos, Van Haren, Candyshop en H&M in het stadshart van Vlaardingen.

Oppervlakten:
– Begane grond ca. 32 m²
– 1e verdieping ca. 32 m²

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en wordt als casco verhuurd.
In de winkelruimte is een systeemplafond met verlichting, verkoopbalie, toiletruimte en pantry aanwezig.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Locatie:
Iedere stad heeft een kloppend hart. In Vlaardingen is dat natuurlijk Winkelcentrum Liesveld! Het Liesveld is het ideale stuk van Vlaardingen voor uw boodschappen en andere winkelwensen. Liesveld heeft meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan grotendeels ook nog overdekt.
Het aanbod aan winkels in de nabije omgeving van de Kuiperstraat is divers. Zowel grote bekende en erkende als kleinere lokale retailers alsmede diverse horecabedrijven zijn in het betreffende winkelgebied gevestigd.
Het winkelcentrum bedient met name de inwoners van Vlaardingen en nabijgelegen gemeenten zoals Maassluis en Schiedam.

Bereikbaarheid:
per auto:
De op- en afritten van rijksweg A20 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als per openbaar vervoer goed te noemen. Haltes van bus en metro (vanaf februari 2018) bevinden zich op loopafstand van het winkelgebied.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op één van de parkeerterreinen of parkeergarages welke in de nabijheid van de winkelruimte zijn gelegen.

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 1.125,– per maand te vermeerderen met BTW.

Vraagprijs koop:
€ 165.000,- k.k.

Servicekosten:
In nader overleg.

Betaling:
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand vooruit.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn(en):
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar, ieder ander termijn in overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Zekerheidstelling koop:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal koper het instrumenterend notariskantoor, binnen een termijn van in gezamenlijk overleg overeen te komen, in bezit stellen van een bankgarantie dan wel waarborgsom van tenminste 10% van de koopsom.

Bestemming:
Centrum – De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. ambachtelijke bedrijvigheid;
b. detailhandel, met uitzondering van supermarkten en volumineuze detailhandel;
c. dienstverlening;
d. horeca tot en met categorie 1 van de bij deze regels behorende Staat van horeca activiteiten;
e. kantoren met baliefunctie;
f. maatschappelijke voorzieningen;
g. wonen;

al dan niet in combinatie met: beroeps of bedrijfsactiviteiten aan huis.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten