Laan op Zuid 196

  • Status beschikbaar
  • Adres Laan op Zuid 196
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 2.840,- p/m
  • Oppervlakte
    200 m2
    In units vanaf 100 m2

Informatie

BETREFT
Voor verhuur is beschikbaar een modern en kleinschalige kantoorruimte van circa 200 m² gelegen op de begane grond en eerste verdieping op een zichtlocatie op de Kop van Zuid te Rotterdam. Het betreft een ingericht kantoor en is derhalve uiterst geschikt voor de startende ondernemer. De ruimte is onder andere voorzien van een representatieve gezamenlijke entree, glazen scheidingswanden, vloerbedekking, airconditioning, spreekkamer, pantry en een gescheiden dames en heren toilet.

OPPERVLAKTE EN INDELING
Begane grond: ca. 100 m² kantoorruimte.
1e verdieping: ca. 100 m² kantoorruimte.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 100 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is gerenoveerd en onder andere voorzien van:
– representatieve gezamenlijke entree;
– vloerbedekking;
– glazen scheidingswanden;
– kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling;
– beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen;
– airconditioning;
– mechanische ventilatie;
– suskasten t.b.v. aanvoer verse lucht;
– gescheiden dames en heren toilet;
– gezamenlijke pantry met vaatwasser;
– camera beveiliging;
– vergaderruimte.

LIGGING
Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de Laan op Zuid 196 te Rotterdam. De plek is uniek nabij de rivier waar de Erasmusbrug de zuidelijke oever bereikt, op een knooppunt van openbaar vervoer en uitvalswegen naar het landelijk wegennet. In de directe omgeving bevindt zich tal van faciliteiten waaronder restaurants, winkels, sportschool, het Nieuwe Luxor Theater, het prestigieuze Hotel New York en het NHow Hotel.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Het object is, gegeven haar ligging op de Kop van Zuid, per auto uitstekend bereikbaar. Het gebouw wordt ontsloten via een viertal toegangswegen te weten de Laan op Zuid, de Posthumalaan, de Stieltjesstraat en de Erasmusbrug waardoor de ring Rotterdam (A15, A16, A20) binnen slechts enkele autominuten bereikbaar is. Ook is Rotterdam Centrum zeer goed bereikbaar via de Erasmusbrug.

MET HET OPENBAAR VERVOER
Direct tegenover het gebouw is metrostation Wilhelminaplein gesitueerd (metrolijn Rotterdam Centraal-Hoogvliet/Spijkenisse), waardoor zowel Rotterdam Centrum als de ten zuiden van Rotterdam gelegen randgemeenten binnen enkele minuten bereikbaar zijn. 

PARKEREN
Parkeren is tegen betaling mogelijk op de openbare weg of in één van de omliggende parkeergarages.

HUURPRIJZEN
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 2.840,– per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,- per m² per jaar exclusief BTW

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per (kalender)maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Afwijkende huurtermijnen in overleg bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden op basis van een 5 jarige huurovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, dan wel een waarborgsom storten, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Dennis Bakker

Real Estate Agent | Offices +31 (0)6 29 038 601 bakker@briq.nl

Vergelijkbare objecten