Leeuwenhoekstraat 38

  • Status beschikbaar
  • Adres Leeuwenhoekstraat 38
  • Plaats berkel en rodenrijs
  • Buurt N/A
  • Huur- / Koopprijs € 2.100,- p/m / € 350.000,- k.k.
  • Oppervlakte
    179 m2

Informatie

Een representatieve bedrijfs- en kantoorruimte te huur of te koop aan de Leeuwenhoekstraat 38 gelegen te Berkel en Rodenrijs, bedrijvencentrum ‘’B2B Oudeland’’.

Het object bestaande uit 3 verdiepingen kenmerkt zich door de multifunctionele indeling en een parkeerdek. B2B-Oudeland is een kwalitatief hoogwaardig multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw met een bijzondere vormgeving. Het complex is in 2010 ontwikkeld en gebouwd door Heembouw en bestaat uit diverse kleinschalige bedrijfs- en kantoorunits. De bedrijfsruimte aan de Leeuwenhoekstraat 38 beschikt over ruim 268 m² en is voorzien van een praktische indeling voor wat betreft de bedrijfsruimte en entresol in combinatie met het kantoor en parkeergelegenheid. 6 parkeerplaatsen, waarvan twee op het parkeer dak.

– C.a 268 m2 bedrijfs en kantoorruimte;
– Gelegen te bedrijvenpark ‘B2B Oudeland’ te Berkel en Rodenrijs;
– 6 parkeerplaatsen, waarvan twee op het dak;

LOCATIE:
De ruimte is gelegen op bedrijventerrein Bedrijvenpark Oudeland genaamd ‘B2B Oudeland’ te Berkel en Rodenrijs.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsterrein Oudeland is uitstekend bereikbaar via de N471 en de N209. De N471-verbinding Rotterdam, Delft, Zoetermeer loopt dwars door het bedrijventerrein. Deze provinciale wegen verbinden de A13 (Rotterdam-Den haag) met de A20 (Hoek van Holland – Gouda). Op het bedrijventerrein Oudeland bevindt zich een veelzijdigheid aan bedrijven, zowel voor wat betreft grootte als gebruik.
De op- en afrit naar de rijksweg A13 liggen op circa 7 autominuten zodat met circa 25 autominuten de zuidzijde van Rotterdam goed bereikbaar is. Verder zijn door de realisatie van de rijksweg A4 ook Den Haag en Amsterdam zeer goed bereikbaar.

OPPERVLAKTE:
Het object betreft ca.268 m², als volgt verdeeld:
Bedrijfsruimte begane grond: ca. 179 m²
Kantoor ruimte 1e verdieping : ca. 92 m2

PARKEREN:
Bijzonder is het parkeerdek op het dak van het bedrijfsobject. In totaal zijn er 6 parkeerplaatsen aanwezig waarvan 2 op het dak en 4 aan de voorzijde van het object.

KADASTRALE GEGEVENS:
NUMMER: 7540-A
GEMEENTE: Berkel en Rodenrijs
AFDELING:
SECTIE: B
GROOTTE:

BESTEMMING:
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bedrijvenpark Oudeland” van toepassing. Dit is vastgesteld op 31-10-2019. De huidige bestemming is ‘Bedrijf’ en zijn bestemd voor groothandelsbedrijven, perifere detailhandel en bedrijven die genoemd worden in de categorieën 1 t/m 3. Meer informatie kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl // https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer

HUURPRIJS:
De huurprijs van de kantoorruimte en bedrijfsruimte het terrein bedraagt € 2100,– per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN:
Het voorschot servicekosten bedraagt € NOTK,- per maand te vermeerderen met BTW.

BETALING:
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per maand vooruit.

AANVAARDING:
In overleg

HUURTERMIJN
5 jaar, ieder andere termijn in overleg

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
BTW

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 350.000,– k.k.

Kosten
De kosten van de overdracht, waaronder doch niet uitsluitend begrepen de notariskosten, kadastrale kosten en de overdrachtsbelasting, zijn voor rekening van koper, met dien verstande dat de kosten verband houdende met het eventueel doorhalen van hypotheken, beslagen e.d. voor rekening van verkoper komen.

AANVAARDING
In overleg

NOTARIS
Koper bepaalt het instrumenterend notariskantoor.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal koper het instrumenterend notariskantoor uiterlijk binnen 10 werkdagen dagen in bezit stellen van een bankgarantie dan wel waarborgsom.

INFORMATIE:
BRiQ real estate
Tel. 010-5119955
mail: info@briq.nl

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten