Lelystraat 93a

  • Status beschikbaar
  • Adres Lelystraat 93a
  • Plaats sliedrecht
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 75.000,-
  • Oppervlakte
    835 m2

Informatie

Te huur ca. 835 m² bedrijfsruimte/showroomruimte verdeeld over de begane grond en entresolverdieping. De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Nijverwaard. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 6,00 meter en is voorzien van een overheaddeur. Tevens zijn op het voorgelegen terrein 13 parkeerplaatsen beschikbaar. Het object beschikt verder over een aanzienlijke frontbreedte, airco units, heaters en een laad/los deur.

Bedrijventerreinen Nijverwaard heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen Basis Samenwerken behaald. Dit Keurmerk is een
waardering voor bedrijventerreinen waar wordt samengewerkt om de veiligheid te verbeteren. Een belangrijke voorwaarde in het proces om een KVO-B-certificaat te behalen is dat ondernemers samen met gemeente, politie, brandweer en evt. andere partijen afspraken maken om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer aan te pakken. Dit levert een veilige omgeving op met als resultaat een groter gevoel van veiligheid en minder schade. Daar profiteert iedereen van. MKB-Nederland begeleidt dit proces.

OPPERVLAKTE
ca. 259 m² showroom ruimte op de begane grond;
ca. 168 m² showroom/presentatieruimte op de verdieping/entresol;

BESTEMMING
Bedrijfsdoeleinden bestemd voor grootschalige detailhandel waaronder automotive, boten, caravans, keukens en sanitair e.d.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde zal in de huidige staat worden opgeleverd en als casco worden verhuurd onder meer voorzien van:
– Verwarming middels heaters
– Pantry
– Elektrische overheaddeur
– Betonnen verdiepingsvloer met
– Valbeveiliging
– Airco split-units
– Toiletruimte
– Vrije hoogte ca. 6.00 m²
– TL verlichtingsarmaturen
– Meterkast met aansluiting nutsvoorzieningen

Aan de voorzijde van het gebouw zijn ca. 7 parkeerplaatsen gelegen

LOCATIE:
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Nijverwaard’ direct aan de rijksweg A15, welke ontsluiting biedt richting Rotterdam en Gorinchem. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door gemengde vormen van bedrijvigheid en de regionaal bekende
meubelboulevard o.a. Loods 5, Roobol, Casa trend. Direct naast het bedrijventerrein is een treinstation van Sliedrecht Baanhoek met een goede verbinding tussen Dordrecht en Geldermalsen. Door de ligging is deze locatie zowel met de auto als per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen. Bedrijventerrein Nijverwaard is gelegen nabij de op- en afritten van de rijksweg A15. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed te noemen. Treinstation Sliedrecht Baanhoek is direct naast het
bedrijventerrein gelegen.

HUURPRIJS
€ 75.000,– per jaar excl. BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
Nader in overleg te bespreken.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen..

HUURTERMIJN
In overleg, het is tevens mogelijk de huidige huurovereenkomst over te nemen.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING:
In overleg

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten