Lichtenauerlaan 202–220

  • Status beschikbaar
  • Adres Lichtenauerlaan 202–220
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 165,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    1.857 m2

Informatie

Introductie
Voor verhuur is beschikbaar een zelfstandig, moderne kantoorvilla van circa 1.857 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met de 2e verdieping gelegen op een zichtlocatie op het representatieve kantorenpark Rotterdam Brainpark II. Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein waar 38 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Het gebouw is direct te betrekken en onder andere voorzien van een representatieve entree, personenlift, lunchruimte, diverse spreek/vergaderruimten, databekabeling, klimaatinstallatie, pantry en toiletten.

BETREFT
Zelfstandig, modern en kleinschalig kantoorgebouw van circa 1.886 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met 2e verdieping gelegen op een zichtlocatie op het representatieve kantorenpark Rotterdam Brainpark II. Het gebouw beschikt over een eigen afsluitbaar parkeerterrein waar 40 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Tevens zijn er voorzieningen voor het opladen van elektrische auto’s. Het volledige gebouw is direct te betrekken en onder andere voorzien van diverse kantoorkamers, vergaderruimten, databekabeling, klimaatinstallatie, pantry’s, lunchruimte en toiletten.

LIGGING
Het kleinschalige kantoorgebouw is gesitueerd in het uitstekend gelegen fraaie kantorenpark Brainpark II, direct aan de op- en afritten van de A16 en naast metro en busstation Kralingse Zoom. Brainpark II bestaat uit 12 representatieve panden gebouwd in een zelfde bouwstijl langs een groene laan.

OPPERVLAKTE EN INDELING
Begane grond: ca. 650 m² kantoorruimte
1e verdieping: ca. 650 m² kantoorruimte
2e verdieping: ca. 557 m² kantoorruimte

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is gerenoveerd en onder andere voorzien van:
– turn-key;
– te openen ramen;
– serverruimte met patchpanels, databekabeling, etc.;
– hoogwaardig inrichtingspakket;
– regelbare klimaatbeheersing;
– meerdere vergaderruimten;
– systeemplafonds met beeldschermvriendelijke armaturen;
– sanitaire groepen per verdieping;
– pantry per verdieping;
– lunchruimte op de begane grond;
– wandkabelgoten t.b.v. data, elektra en telefonie;
– glazen scheidingswanden;
– binnenzonwering.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Door de ligging in de directe nabijheid van de op- en afritten van A16, onderdeel van de ring rond Rotterdam, is Brainpark II is één van de best en snelst bereikbare kantorenparken in de regio.

MET HET OPENBAAR VERVOER
Brainpark II ligt direct ten noorden van het metro/busstation Kralingse Zoom, waardoor NS-station Alexander en het centrum van Rotterdam in minder dan 10 minuten op eenvoudige wijze is te bereiken.

PARKEREN
Het gebouw beschikt over een afsluitbaar parkeerterrein voor 38 auto’s. Tevens is er beperkte parkeermogelijkheid op de openbare weg.

HUURPRIJZEN
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 165,– per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 1.100,– per jaar, te vermeerderen met BTW

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader te bepalen voorschot aan servicekosten verschuldigd, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg doch op korte termijn mogelijk.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Dennis Bakker

Real Estate Agent | Offices +31 (0)6 29 038 601 bakker@briq.nl

Vergelijkbare objecten