Lichtenauerlaan 50

  • Status beschikbaar
  • Adres Lichtenauerlaan 50
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 175,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    620 m2

Informatie

BETREFT
Zelfstandig, modern en kleinschalig kantoorgebouw van circa 1.886 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met 2e verdieping gelegen op een zichtlocatie op het representatieve kantorenpark Rotterdam Brainpark II. Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein waar 10 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Voor verhuur is de volledige 2e verdieping van ca. 620 m² beschikbaar. De verdieping is direct te betrekken en onder andere voorzien van diverse kantoorkamers, vergaderruimten, 40 werkplekken, databekabeling, klimaatinstallatie, pantry en toiletten.

LIGGING
Het kleinschalige kantoorgebouw is gesitueerd in het uitstekend gelegen fraaie kantorenpark Brainpark II, direct aan de op- en afritten van de A16 en naast metro en busstation Kralingse Zoom. Brainpark II bestaat uit 12 representatieve panden gebouwd in een zelfde bouwstijl langs een groene laan.

OPPERVLAKTE EN INDELING
2e verdieping: ca. 620 m² kantoorruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte is gerenoveerd en onder andere voorzien van:
– volledig turn key;
– twee vergaderruimten;
– serverruimte met patchpanels, databekabeling, etc.;
– hoogwaardig inrichtingspakket;
– glazen scheidingswanden met inbouwkasten;
– klimaatinstallatie;
– zonwering;
– luxe inventaris;
– representatieve entree.

De kantoorruimte zal zeer compleet opgeleverd worden. De inventaris welke op de diverse foto’s zichtbaar is wordt ter overname aangeboden. De ruimte is voorzien van diverse kantoorkamers, vergaderruimten, 34 werkplekken, vloerbedekking en databekabeling.

Het gebouw is 5 jaar geleden volledig gerenoveerd door de huidige eigenaar/gebruiker. In overleg kunnen er afspraken gemaakt worden over gezamenlijk gebruik van de receptie en naamsaanduiding op de buitenzijde van het gebouw.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Door de ligging in de directe nabijheid van de op- en afritten van A16, onderdeel van de ring rond Rotterdam, is Brainpark II is één van de best en snelst bereikbare kantorenparken in de regio.
MET HET OPENBAAR VERVOER
Brainpark II ligt direct ten noorden van het metro/busstation Kralingse Zoom, waardoor NS-station Alexander en het centrum van Rotterdam in minder dan 10 minuten op eenvoudige wijze is te bereiken.

PARKEREN
Het gebouw beschikt over een afsluitbaar parkeerterrein voor 38 auto’s. Er zijn 10 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. Tevens is er beperkte parkeermogelijkheid op de openbare weg.

HUURPRIJZEN
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 175,– per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 1.100,– per jaar, te vermeerderen met BTW

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 45,- per m² per jaar exclusief B.T.W. en omvat de hiernavolgende leveringen:
– stadsverwarming;
– verbruik elektra;
– vuilafvoer;
– doorverwijsfunctie receptie verhuurder;
– schoonhouden van de algemene ruimten met een frequentie van 2 x per werkweek;
– schoonmaak gehuurde ruimte, met een frequentie van 2 x per werkweek;
– glasbewassing aan de buitenzijde, met een frequentie van 1 x per kwartaal;
– onderhoud toiletten;
– tuinonderhoud;
– onderhoud technische installaties;
– onderhoud alarm in de algemene ruimte;
– onderhoud brandblus voorzieningen;
– administratiekosten 5%.

Voornoemde servicekosten betreffen een vast all-in bedrag van € 45,- per m² kantoorruimte per jaar, welke niet jaarlijks verrekend wordt maar wel jaarlijks geïndexeerd wordt conform de reeks Alle Huishouden van het CBS), te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg doch op korte termijn mogelijk.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten