Lorentzweg 14L

  • Status beschikbaar
  • Adres Lorentzweg 14L
  • Plaats spijkenisse
  • Buurt N/A
  • Huur- / Koopprijs € 795,- p/m / € 145.000,- k.k.
  • Oppervlakte
    108 m2

Informatie

NU OOK TE HUUR!
Representatieve bedrijfshallen, onder architectuur gebouwd aan de Lorentzweg in Spijkenisse. Bedrijfsverzamelgebouw “Lorentzweg” bestaat uit 12 units. Het nieuw te bouwen complex is gelegen op bedrijventerrein Halfweg II te Spijkenisse op korte afstand van het Hartelkruis en Rijksweg A15. De units zullen zeer compleet worden opgeleverd en o.a. zijn voorzien van een betonvloer met een maximaal draagvermogen van 1.500 kg/m², elektrische bedienbare overheaddeur en 1 eigen parkeerplaats.

OPPERVLAKTEN
UNIT Bedrijfsruimte PP
14 L Ca. 108 m² 1

Units zijn ca. 9 meter en breed en ca.12 meter diep.

BESTEMMING:
Bedrijfsdoeleinden t/m millieucat. 5.2

BOUWAARD ALGEMEEN
– onderheide fundering en gevlinderde betonvloer;
– opbouw staalconstructie;
– gevels betonplint, metalen kader en geïsoleerde metalen gevelbeplating;
– aluminium kozijnen, ramen, puien en buitendeuren;
– isolerende beglazing;
– unitscheidende wanden kalkzandsteen;
– geïsoleerd staaldak met bitumineuze dakbedekking;
– geïsoleerde elektrische bedienbare overheaddeur;
– eigen meterkast met aansluitingen voor gas, water en elektra.

BEDRIJFSRUIMTE
– monoliet afgewerkte betonvloer, maximale vloerbelasting 1.500kg/m²;
– vrije hoogte onder de staalconstructie ca. 6,20 meter;
– elektrisch bedienbare overheaddeur;
– aanrijdbeveiliging naast de overheaddeur.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

BUITENRUIMTE
– verhard middels betonklinkers;
– ingericht met parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID
Halfweg II is uitstekend gesitueerd in het gebied tussen Waal- en Eemhaven en de Maasvlakte en heeft een directe ontsluiting met de A15 en de Groene Kruisweg. De busverbinding met metrostation Spijkenisse Centrum is op enkele minuten loopafstand. Bedrijventerrein Halfweg II is gelegen aan de rand van de gemeente Spijkenisse met directe aansluiting op het Hartelkruis. Waardoor het gehele havengebied van Rotterdam binnen uw bereik ligt.

KOOPPRIJS
Prijs op aanvraag

HUURPRIJS
€ 795,– per maand excl. BTW en servicekosten

SERVICEKOSTEN
Nader vast te stellen

HUURPERIODE
Nader overeen te komen

HUURBETALING
Per maand vooruit

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

ZEKERHEIDSTELLING KOOP
Na de rechtsgeldige ondertekening van de koop-/aanneemovereenkomst dient binnen 4 weken door koper een zekerheidstelling te worden voldaan aan de notaris ter hoogte van 10% over de koop/-aanneemsom.

OMZETBELASTING HUUR
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend

OMZETBELASTING KOOP
De vermelde koopsom in de te sluiten koop-/aannemingsovereenkomst is een “vrij op naam koopsom” te vermeerderen met de geldende BTW.

KOOPCONTRACT
Verkoper heeft voor begeleiding van het project en de juridische overdracht een projectnotaris aangesteld, hier kan niet van worden afgeweken.

AANVAARDING & OPLEVERING
Per direct

Deze informatie is uitsluitend bedoeld om te informeren en uit te nodigen tot het doen van een aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities komt geen overeenkomst tot stand en worden onze opdrachtgever en de verkoopmakelaars niet gebonden. Een overeenkomst komt slechts tot stand door aanvaarding van alle essentiële en ondergeschikte punten van een aanbod. De totstandkoming van een overeenkomst blijkt uitsluitend uit een
schriftelijke kennisgeving door de verkoopmakelaars en/of haar opdrachtgever.

Ligging

Interesse in dit object?

Johan de Haan

Real Estate Agent | Industrial & Logistics +31 (0)10 511 99 55 johan@briq.nl

Vergelijkbare objecten