Maasstadweg 104

  • Status verhuurd
  • Adres Maasstadweg 104
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 150,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    613 m2
    In units vanaf 273 m2

Informatie

OMSCHRIJVING
Ondernemen of een praktijkruimte starten? Op de Zorgboulevard zijn nog enkele units te huur. Hier vinden uw klanten alles wat ze nodig hebben op het gebied van gezondheidszorg, ontspannen en winkelen. Er zijn zowel commerciële/winkel units op de begane grond als ook diverse kantoorruimten op de verdiepingen te huur.

De Zorgboulevard bij het Maasstad ziekenhuis is met 1,5 miljoen bezoekers per jaar dé plek in Rotterdam voor een breed aanbod van zorg en welzijn. Van thuiszorgwinkel tot geboortehotel – de boulevard creëert een breed spectrum aan voorzieningen voor de inwoners van Rotterdam en omgeving. ook uw ondernemeing profiteert hier van de aanwezigheid van meerdere zorgaanbieders.

Zorgboulevard Rotterdam is uniek in Nederland. Wat opzet, uitwerking en voledigheid betreft en, niet in de laatste plaats door de omvang. In totaal bestaat de Zorgboulevard uit 120.000 m2 BVO (bruto vloer oppervlakte). Het Maasstad Ziekenhuis is prominent aanwezig op de Zorgbouelvard. Dit complext bestaat uit 80.000 m2.

Het terrein van de Zorgbouelvard bestaat uit maar liefst 72.000 m2 kantoor- en winkel-/praktijkruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU WINKELRUIMTE
De winkelruimtes worden in de huidige casco staat opgeleverd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE
Maasstadweg 100 341 m² Commerciele ruimte, begane grond
Maasstadweg 104 273 m² Commerciele ruimte begane grond hoek

LIGGING
De Zorgboulevard is gevestigd in Rotterdam-Zuid en is goed te bereiken middels het openbaar vervoer en per auto. De locatie is middels de snelwegen A15 en A16 te bereiken en is direct naast station Lombardijen gelegen.

PARKEREN
Parkeer abonnementen zijn af te sluiten in de openbare Q-park garage.

HUURPRIJS
Winkelruimte € 150,- per m² per jaar
Genoemde huurprijzen zijn exclusief BTW en servicekosten.

BTW
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten voor de commerciële ruimte bedraagt op jaarbasis € 30,- per m² exclusief B.T.W.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kalendermaand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Meeste recente en relevante model ROZ-overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met telkenmale een verlengingsperiode van vijf jaar.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten