Maasstadweg 70–104

  • Status beschikbaar
  • Adres Maasstadweg 70–104
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 120,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    4.294 m2
    In units vanaf 119 m2

Informatie

Omschrijving:
Praktijkruimte starten of ondernemen? Op de Zorgboulevard zijn nog enkele units te huur. Hier vinden uw klanten alles wat ze nodig hebben op het gebied van gezondheidszorg ontspannen en winkelen. Er zijn zowel commerciele units op de begane grond als ook diverse kantoorruimten op de verdiepingen te huur.
De Zorgboulevard bij het Maasstad ziekenhuis is dé plek in Rotterdam voor een breed aanbod van zorg en welzijn. Van geboortehotel tot kinderopvang – de boulevard creeert een breed spectrum aan voorzieningen voor de inwoners van Rotterdam en omgeving. Ook uw praktijk of bedrijf profiteert hier van de aanwezigheid van meerdere zorgaanbieders bedrijven.
Zorgboulevard Rotterdam is uniek in Nederland. Wat opzet, uitwerking en volledigheid betreft en, niet in de laatste plaats door de omvang. In totaal bestaat de Zorgboulevard uit 120.000 m² BVO (Bruto Vloer Oppervlakte). Het Maasstad Ziekenhuis is prominent aanwezig op de Zorgboulevard. Dit complex bestaat uit 80.000 m². Daarnaast is er de Medimall met 36.000 m² BVO, waarin de overige partners zijn gevestigd. Het terrein van de Zorgboulevard bestaat uit maar liefst 72.000 m². Tevens is er dan nog een primeur; met 1.800 plaatsen mag de parkeergarage van de Zorgboulevard zich de grootste parkeergarage van Nederland noemen.

Opleveringsniveau:
– Systeemplafond met beeldschermvriendelijke armaturen;
– Koel-/ verwarming convectoren in het plafond;
– Verwarming middels stadsverwarming;
– Ventilatie/ luchtbehandelingsinstallatie;
– Glad afgewerkte dekvloeren, gereed voor vloerbedekking;
– Aansluiting pantry per unit;
– Sanitaire voorzieningen per unit;
– Brandbestrijdingsinstallatie;
– Brandmeld en ontruimingsinstallatie;
– Kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefonie;
– Buitenzonwering.
De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurdebehoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Oppervlakte:
Maasstadweg 144 441 m² Kantoor-/praktijkruimte, vierde etage.
Haastrechtstraat 102 351 m² Kantoor-/praktijkruimte, zesde etage.
Haastrechtstraat 106 314 m² Kantoor-/praktijkruimte, zevende etage.
Haastrechtstraat 112 307 m² Kantoor-/praktijkruimte, zevende etage.
Haastrechtstraat 192 769 m² Kantoor-/praktijkruimte, zevende etage (deze wordt opgeleverd inclusief een inbouwpakket met scheidingswanden en vloerbedekking).
Totaal 2.182 m²

Ligging:
De Zorgboulevard is gevestigd in Rotterdam-Zuid en is goed te bereiken middels het openbaar vervoer en per auto. De locatie is middels de snelwegen A15 en A16 te bereiken en is direct naast station Lombardijen gelegen.

Bereikbaarheid:
Met de auto: Vanuit de noordzijde van Rotterdam kan men via de snelwegen A20 en A16 (via de van Brienenoordbrug) en afslag 24 de locatie bereiken. Vanuit de zuidzijde van Rotterdam kan men gebruik maken van de A15, afslag 20 om de locatie te bereiken.

Parkeren:
Parkeer abonnementen zijn af te sluiten in de openbare Q-park garage. De abonnementstarieven zijn:(Kort parkeren is € 0,50 per 14 minuten en een dagkaart is € 10,- prijspeil 2015).

Huurprijs:
Kantoor-/praktijkruimte prijs vanaf € 120,- per m² per jaar.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten