Mariniersweg 64A

  • Status verhuurd
  • Adres Mariniersweg 64A
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 39.500,-
  • Oppervlakte
    180 m2

Informatie

Voor verhuur hebben wij beschikbaar een representatieve en volledig gerenoveerde winkelruimte van ca. 180 m² (ca. 150 m² begane grond en ca. 30 m² kelderruimte).

De winkelruimte is gelegen op een zichtlocatie in het centrum van Rotterdam en nabij de winkelgebieden Meent, Hoogstraat, Pannekoekstraat, Lijnbaan en de Coolsingel. Aan de overzijde van de winkelruimte is de Groene Passage gelegen, een winkelcentrum waar “greenminded” winkels zijn gevestigd.

De Mariniersweg is gelegen in het Hoogkwartier. Het Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg. Het Hoogkwartier is rustig en gunstig gelegen aan de oostelijke rand van de binnenstad van Rotterdam.
De Hoogstraat is de centrale straat binnen de buurt Hoogkwartier. De naam Hoogkwartier is afgeleid van deze straat. Het is een jonge naam, die voortgekomen is uit de recente behoefte om meer aandacht voor de buurt te genereren.

BESCHIKBAARHEID
Mariniersweg 64A ca. 180 m² (waarvan ca. 30 m² kelderruimte) €39.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.
Mariniersweg 66A ca. 180 m² (waarvan ca. 30 m² kelderruimte) €39.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Tevens kunnen beide winkelruimten gekoppeld worden tot één ruimte d.m.v. een doorbraak in de muur.

OPPERVLAKTE
Begane grond ca. 150 m² en kelderruimte ca. 30 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en als casco verhuurd.
– Toilet;
– Expeditie-uitgang.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. NS-station Blaak alsmede de haltes van diverse bus- en tramlijnen zijn op loopafstand van de winkelruimte gelegen.

PARKEREN
Betaald parkeren kan op de openbare weg rondom de winkelruimte.

HUURPRIJS
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 39.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder dient zelf zorg te dragen voor alle noodzakelijke leveringen en diensten.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

BETALING
Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.

HUURTERMIJN(EN)
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

OVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten