Mariniersweg 72A

  • Status beschikbaar
  • Adres Mariniersweg 72A
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 42.500,-
  • Oppervlakte
    180 m2

Informatie

Voor verhuur hebben wij beschikbaar een representatieve en volledig gerenoveerde winkelruimte van ca. 180 m² (ca. 150 m² begane grond en ca. 30 m² kelderruimte). 

De winkelruimte is gelegen op een zichtlocatie in het centrum van Rotterdam en nabij de  winkelgebieden Meent, Hoogstraat, Pannekoekstraat, Lijnbaan en de Coolsingel. Aan de overzijde van de winkelruimte is de Groene Passage gelegen, een winkelcentrum waar “greenminded” winkels zijn gevestigd.

Op de Mariniersweg zijn onder andere Auping, Plantastic, Workoutclub en O’pazzo gevestigd.

Locatie:
De Mariniersweg is de verbindingsweg tussen de Goudsesingel en de Blaak/Burgemeester van Walsumweg. Nabij de Mariniersweg is de winkelstraat Meent, Pannekoekstraat en Hoogstraat gelegen.

De Mariniersweg is gelegen in het Hoogkwartier. Het Hoogkwartier is de driehoek tussen Mariniersweg, Goudsesingel, Oostplein en Burgemeester van Walsumweg. Het Hoogkwartier is rustig en gunstig gelegen aan de oostelijke rand van de binnenstad van Rotterdam.
De Hoogstraat is de centrale straat binnen de buurt Hoogkwartier. De naam Hoogkwartier is afgeleid van deze straat. Het is een jonge naam, die voortgekomen is uit de recente behoefte om meer aandacht voor de buurt te genereren.

Bereikbaarheid auto:
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed te noemen. NS-station Blaak alsmede de haltes van diverse bus- en tramlijnen zijn op loopafstand van de winkelruimte gelegen.

Oppervlakten:
– Begane grond ca. 150 m²
– Kelder ca. 30 m²

Parkeren:
Betaald parkeren kan op de openbare weg rondom de winkelruimte.

Opleveringsniveau:
In de huidige gerenoveerde staat (onder andere voorzien van Toilet, pantry en expecitieuitgang), er wordt uitsluitend casco verhuurd.

Huurprijs:
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 42.500,– per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder dient zelf zorg te dragen voor alle noodzakelijke leveringen en diensten.

Betaling:
Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.

Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten