Melbournestraat 70A

  • Status verhuurd
  • Adres Melbournestraat 70A
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 2.250,- p/m
  • Oppervlakte
    196 m2

Informatie

Algemeen
Kwalitatief hoogwaardige kantoor-/showroomunit van ca. 196m2 en ca. 12 parkeerplaatsen op eigen terrein deeluitmakend van het bedrijfsverzamelcomplex “Melbourne” aan de Melbournestraat 70a te Rotterdam op het uitermate representatieve bedrijvenpark “Noord-West” te Rotterdam.

Locatie
Het bedrijvenpark “Rotterdam Noord-West” is aan twee zijden ontsloten. Aan de noordzijde is een directe aansluiting op de A13 (Rotterdam-Den Haag). Aan de zuidzijde geeft de Matlingeweg via de Spaanse Polder een uitstekende verbinding met de A20 (Hoek van Holland-Utrecht). Daardoor zijn de luchthaven “Rotterdam Airport”, het havengebied, het Westland en alle steden in de Randstad uitstekend bereikbaar. Met openbaar vervoer is de locatie bereikbaar via verschillende busverbindingen.

Huurprijs
€ 2.250,– per maand inclusief parkeerplaatsen, exclusief servicekosten en BTW.

Indeling
Begane grond ca. 98m²
1e verdieping ca. 98m²

Parkeren
Er zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar gelegen op eigen terrein voor het gebouw. Deze zitten bij voornoemde prijs inbegrepen.

Voorzieningen
Het kantoor wordt zeer representatief opgeleverd voorzien van o.a.:
– akoestisch systeemplafond met geïntegreerde verlichting
– glazen scheidingswanden
– luxe pantry met inbouwapparatuur
– airco units op de 1e verdieping
– verwarming
– meterkast
– gescheiden dames / heren toilet
– huidige vloerbedekking
– te openen ramen
– gelegen op afgesloten terrein
– het thans aanwezige meubilair/inrichting is ter overname

Oplevering
Per direct.

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten